Terug

Bibliotheek Rotterdam

Stand 3Q08
Location
Bibliotheek Rotterdam (Centrale Bibliotheek)
Contact person
Roos Radema / Janina Schipper
Contact details
06-10 55 46 56 / 06-12 44 33 94

Omschrijving

Hartje Rotterdam
De Centrale Bibliotheek Rotterdam is één van de meest kenmerkende gebouwen in het centrum van Rotterdam en omringd door Rotterdamse hoogtepunten, zoals de Markthal, de Laurenskerk en de kubuswoningen. Het is ook een van de drukst bezochte plekken: hét kenniscentrum en culturele podium van Rotterdam. Naast een omvangrijke collectie van onder andere boeken, kranten, muziek en films hebben we voor de zakelijke markt diverse zalen te huur. Dankzij de centrale ligging; perfect bereikbaar met zowel het openbaar vervoer (trein/metrostation Blaak) en de auto.

Diverse zalen voor iedere gelegenheid
Het Bibliotheektheater is de grootste zaal en heeft een klassieke theateruitstraling mede dankzij de rode theaterstoelen. Met een capaciteit van 174 zitplekken en twee rolstoelplekken voelt het Bibliotheektheater bijzonder intiem aan. Het theater wordt verhuurd inclusief professionele technici en de bijbehorende foyer. De foyer van het theater beschikt over een eigen entree voor ontvangst van de bezoekers en dient tevens als cateringlocatie tijdens het evenement bij inloop, pauzes en/of borrels. De foyer is ook los te huur voor bijvoorbeeld netwerkborrels/recepties. ‘De bieb’ beschikt verder over kleinere vergaderruimtes (tot 12 personen), middelgrote vergaderruimtes (tot 25 personen) en een presentatieruimte (50 personen). Alle zalen beschikken over AV-faciliteiten en zijn flexibel qua opstelling. Daarmee zijn wij uitermate geschikt voor kleinschalige congressen waarbij er behoefte is aan een plenaire ruimte en subzalen voor break-outsessies.

Catering tijdens de vergadering of het evenement is uiteraard mogelijk. Wij werken samen met een professionele huiscateraar met de mogelijkheid voor verschillende arrangementen.

Hybride conferenties én hybride vergaderen
Sinds de coronapandemie zijn hybride samenkomsten bijna niet meer weg te denken. Bibliotheek Rotterdam heeft daar als locatie op direct ingespeeld. Het Bibliotheektheater is te huur in combinatie met een professioneel livestreampakket. In het Bibliotheektheater hangen vaste camera's op afstand bestuurbaar. Óok hybride vergaderen is bij ons mogelijk.

De service? Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee op een persoonlijke, betrokken en professionele manier. 

Video

Fotos

Terug