Terug

Hotel Ernst Sillem Hoeve & Kaap Doorn Conferentiecentrum

Location
Utrechtse Heuvelrug
Contact person
Jacqueline Dusink
Website
www.esh.nl en www.kaapdoorn.nl

Omschrijving

HOTEL ERNST SILLEM HOEVE

Persoonlijk en betrokken

Stijlvol en inspirerend verblijven doet u bij Hotel Ernst Sillem Hoeve. Een unieke locatie omringt doorr de prachtige bosrijke omgeving van de Lage Vuursche, op nog geen 15 kilometer van de stad Utrecht. Door onze betrokkenheid en persoonlijke aandacht onderscheiden wij ons. Wij geven onze gasten het gevoel thuis te zijn in onze stijlvolle accommodatie. U als trainer, deelnemer of hotelgast staat centraal. Wat uw wensen ook zijn; onze dienstverlening en service zijn op maat. Wij zorgen samen met u dat uw verblijf een succes wordt.

Elke gelegenheid haar eigen invulling

U heeft de keuze uit 20 sfeervolle vergaderruimtes, variërend van 12 tot 165m², geschikt voor groepen van 2 tot 175 personen. Iedere zaal heeft haar eigen uitstraling en de zalen op de begane grond hebben toegang tot het park. 

Naast de zalen beschikken wij over 85 comfortabele **** hotelkamers, een goed restaurant, 2 bars met openhaardkamer, een binnenzwembad met infraroodsauna, een fitnessruimte en een 7 hectare groot park. Het park kunt u gebruiken for ontspanning maar ook voor sportieve outdoor activiteiten, zoals outdoor koken en handboogschieten.

Voor meer informatie klik hier

 

KAAP DOORN

Specialist in zakelijke bijeenkomsten Conferentiecentrum Kaap Doorn is  volledig gespecialiseerd in uw zakelijke bijeenkomst zoals vergadering, training of cursus. Dit merkt u, doordat alles op rolletjes verloopt. Alle apparatuur is aanwezig en werkend en u wordt door de gastvrije medewerkers op uw wenken bediend. Door de ligging op de Utrechtse Heuvelrug bij Utrecht in Midden Nederland is ons conferentiehotel voor iedereen goed te bereiken. Gastvrije medewerkersU houdt zich zorgeloos bezig met de bezoekers van uw meeting terwijl wij u veel uit handen nemen. Gratis WiFiOveral in het conferentiecentrum en op de terrassen gratis WiFi. In de zalen ook gratis bedraad internet. Gunstige tarievenOnze prijzen zijn zeer concurrerend. Op sommige data gelden zeer gunstige aanbiedingen. Duurzame locatieGouden Green Key en veel meer. Bij Kaap Doorn Conferentiecentrum kunt u duurzaam vergaderen. Voor meer

Voor meer informatie klik hier 

Social media

Video

Fotos

Terug