Terug

Voorraedt / Smart Event Manager

Stand 4D13
Location
Lelystad
Contact person
Maarten Moors
Contact details
0320-244126
Website
www.smarteventmanager.nl

Omschrijving

SMART EVENT MANAGER
Met de software beheer je het volledige reserveringsproces. Van het maken van offertes en de voorbereiding van het evenement, tot de personeelsplanning en facturatie. Gebruiksvriendelijk en professioneel.

Reserveringen 
Plan evenementen en maak direct een volledige offerte. Uitgebreide controles worden uitgevoerd, draaiboeken en begrotingen automatisch opgesteld.

Relaties 
Beheer de contactgegevens van je opdrachtgevers, klanten, leveranciers en medewerkers. Maak selecties voor marketingacties en verstuur mailings.

Facturen 
Maak eenvoudig facturen van alle evenementen en registreer nacalculaties via de digitale turflijst. Direct gekoppeld aan je financiële administratie.

Personeelsplanning 
Plan medewerkers in op taken, gebaseerd op de aanwezige reserveringen. Medewerkers zien online hun rooster en kunnen de beschikbaarheid opgeven.

Mobiel
Bekijk de beschikbaarheid van voorzieningen, de gemaakte afspraken van reserveringen en zoek direct contactgegevens op van al je relaties.

Online Reserveren 
Bied je opdrachtgevers de mogelijkheid om online te reserveren. Je stelt zelf alle mogelijkheden in en de reservering is direct beschikbaar in Smart Event Manager.

Dashboard 
Maak begrotingen en zie in één oogopslag in hoeverre jouw organisatie de gestelde doelen haalt. Standaard rapporten of op maat, precies zoals jij dat wilt.

Uitvoering 
Productielijsten, draaiboeken, werkbrieven en meer voor de operationele afdelingen zijn direct opvraagbaar. Evenals inkooplijsten voor je leveranciers.

Categorieën

Terug