Terug

Haka Workshop

Stand 3B05
Location
Op elke gewenste locatie
Contact person
Robert Bouman
Contact details
info@hakaworkshop.nl
+31(0)637441983
Website
www.hakaworkshop.nl

Omschrijving

 Wij geven verschillende vormen workshops in de beroemde Nieuw-Zeelandse haka!

De ‘kort en krachtig’ workshop (10- 30 min.) is een voornamelijk een energizer die veel geboekt wordt als onderbreking van een vergaderdag of als kick-off van een evenement, hierin ligt de nadruk vooral op bewegen en wordt er minder extra informatie gegeven. We gebruiken een aantal krachtige en dynamische stukken uit de beroemde Ka Mate haka en breien dit tot een geheel zodat uw deelnemers (weer) helemaal opgepept zijn!

Tijdens de ‘Indrukwekkend en intensief’ workshop van (45-75 min.) beginnen we met een kort stukje achtergrond en geschiedenis waarna we gauw aan de slag gaan met bewegen en de Ka Mate haka. Tijdens deze workshop zullen we de deelnemers tegenover elkaar zetten en zijn er andere soortgelijke uitdagende elementen! Aan het einde van deze workshop is de groep in staat om deze krachtige en beroemde haka zelfstandig uit te voeren!

Bij de ‘Ultimate experience’ (90-120 min.) begint hetzelfde als de workshop van 60 minuten. Hierna krijgt u echter een keuze; optie 1, we kunnen een tweede korte haka met de groep instuderen. Optie 2, we gaan met de groep uiteen in kleinere groepen. Deze groepen gaan los van elkaar aan de slag met hetgeen ze geleerd hebben, hierna komen ze weer samen voor een ‘battle’. Optie 3, we maken met de groep ter plekke een korte eigen variant op haka. In deze eigen variant kunnen we zaken verwerken als de bedrijfsdoelen, hetgeen het team bindt, en wat de groep naar de wereld uit wil stralen!  

Mocht uw voorkeur uitgaan naar een andere tijdsduur voor een workshop dan kan dit uiteraard ook, de inhoud is altijd bespreekbaar. Wat we ook interessant vinden is of u of uw klant een speciale insteek voor de workshop heeft, dit zodat we deze insteek kunnen verwerken in de workshop! Hierbij kunt u denken aan teambuilding, het profileren van een team, groei, etc. etc!

Categorieën

Social media

Fotos

Terug