Terug

Carlton President

Stand 3N02

Omschrijving

Jezelf opladen in ons huis vol verhalen, mensen en ideeën

Ons verhaal begint bij jouw wensen. Carlton President is onze manier om via invloeden uit de natuur en de stad een omgeving te creëren die aanzet tot ontmoetingen en uitwisseling van ideeën. We helpen jou om via gezond eten, gratis flexwerkplekken en ontmoetingsplekken, mooie conferentiezalen en hoogwaardige hotelkamers een zeer productieve werkdag te hebben. Bij ons worden dingen gemaakt en bedacht, dat voel je. Van goede ideeën wordt uiteindelijk de hele wereld beter! We zien je graag bij Carlton President, dé meest centrale ontmoetingsplek van Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

Carlton President is voor iedereen die slim, snel en comfortabel wil afspreken, ontmoeten, eten en overnachten in omgeving Utrecht. Kies alles wat je nodig hebt om goed te kunnen werken: neem een lekkere lunch tijdens je meeting, boek een inspirerende ruimte voor een efficiënte brainstorm of geniet van een lekkere kop koffie tijdens de voorbereiding van je presentatie. 

Meetings & Events - A breath of fresh air in an urban vibe

Zoek je een passende locatie voor een snelle brainstorm, langere trainingsessies met een aantal teams, meerdaags congres, een besloten inspiratie-diner of wil je groots uitpakken met een inspirerend event met talks en muziek? Wij zijn gespecialiseerd in het faciliteren van alle vormen en maten die te maken hebben met uitwisseling van kennis of ideeën. Welke sfeer, ambiance, prijsniveau, hapjes of ontmoetingsmomenten je ook zoekt, wij zorgen dat je resultaten worden behaald. De openbare (ontmoetings)ruimtes door het gehele hotel krijg je erbij – zo kan je even privé zitten, mensen ontmoeten of kun je terecht voor een lekkere kop koffie.

One24 brengt mensen, stijlen, sferen en verschillende keukens samen 

Heerlijke barista koffie, lunchen rondom de open keuken, fijne grote tafels en werkplekken, een cocktail aan de bar of een lunch op het terras. Of je nu juist de tijd wilt nemen om samen te eten of snel energie wilt opdoen tussen brainstorms door, One24 is een bar/restaurant waar je je goed kunt opladen. One24 is een (hernieuwde) ontmoetingsplek voor zakelijke gasten, Utrechters, internationale gasten, locals en dagjesmensen. Ontdek onze veelzijdige internationale, culinaire kaart. Bij One24 proef je vondsten uit de Mediterrane keuken, vermengd met Midden-Oosterse invloeden. Mooie tradities en nieuwe trends verwerkt in lekkere gerechten bomvol voedingsstoffen en kleuren, die meebewegen met de seizoenen. Met in de hoofdrol: energie! Onze ontbijtgerechten, salades, sappen, snacks, soepen en hoofdgerechten helpen je om elke dag gezond en goed te eten – zelfs als je weinig tijd hebt.

Fotos

Terug