Terug

HUP

Stand 3E08
Location
HUP
Contact person
Marlou Stijnen
Website
www.hup.eu

Omschrijving

 

HUP houdt van inspireren

Wie binnenstapt bij HUP Hotel & Sports kijkt zijn ogen uit. Alles staat hier in het teken van sport en beweging, maar dan wel met een knipoog. Het sportieve concept is tot in detail doorgevoerd. Want waar neem je nu de glijbaan richting de lunch of staat er een pingpong vergadertafel in een meeting room? Bij HUP natuurlijk. Een meeting bij HUP plan je omdat je het net even anders wilt aanpakken.


Laat je inspireren door de beste trainers

Sport teams van over de hele wereld bereiden zich bij HUP, al meer dan 30 jaar, voor op het nieuwe seizoen. Het is dé trainingslocatie voor nationale en internationale voetbalteams. In al die jaren is er een groot netwerk opgebouwd van (oud)professionals, trainers en ervaringsdeskundigen.

In de HUP Academy komen actuele thema’s aan bod die bij de topsport al jaren top-of-mind zijn. Eye-openers voor het bedrijfsleven en die bij alle afdelingen hoog op de agenda staan. De programma’s worden al jaren gebruikt om topsporters en high performance teams goed voor te bereiden om te pieken op het juiste moment. Heb vertrouwen in jezelf, in het team en werk gezamenlijk naar één doel. Iets wat in het bedrijfsleven niet anders is.

Video

Fotos

Terug