Terug

Kunstmuseum Den Haag & Museon-Omniversum

Stand 3S10
Location
Kunstmuseum Den Haag & Museon-Omniversum
Contact person
Kunstmuseum Den Haag: Danny Voshart & Museon-Omniversum: Juliette Suurland
Contact details
Danny Voshart: dvoshart@kunstmuseum.nl 070-3381175 Juliette Suurland: jsuurland@museon.nl 070-3381434
Website
www.kunstmuseum.nl / www.museon.nl

Omschrijving

Het Kunstmuseum Den Haag is met 160.000 kunstwerken een van Europa’s grootste kunstmusea en met zo’n 500.000 bezoekers per jaar is het een van de meest populaire kunstmusea van Nederland. Gevestigd in een adembenemend Art Deco meesterwerk van Berlage, heeft Kunstmuseum Den Haag een internationale topcollectie, bestaande uit moderne, hedendaagse en toegepaste kunst, fotografie en mode: van Delfts Blauw tot Van Gogh, van Monet tot Louise Bourgeois. Ook heeft het museum de grootste Mondriaancollectie ter wereld permanent te zien. Bent u voor uw evenement op zoek naar een onderscheidende locatie? Dan biedt het Kunstmuseum Den Haag precies wat u wenst. Uw evenement krijgt een extra dimensie in het schitterende Art Deco gebouw van architect H.P. Berlage. Ook het gebruik van het naastgelegen Fotomuseum/KM21 behoort tot de mogelijkheden. We ontvangen u graag in het museum, maar als aanvulling daarop brengen we het museum ook naar u toe. Onder de noemer Kunstmuseum live bieden we verschillende mogelijkheden: van een hybride evenement tot een kort, inspirerend filmpje als welkome onderbreking van een online overleg. En van een interactieve rondleiding tot een online lezing of een webinar. We hebben ervaring met diverse formats, maar denken ook graag mee over een online of hybride event dat helemaal naar uw wensen wordt ingevuld.

Museon-Omniversum
Zoek je een inspirerende en duurzame locatie voor je bijeenkomst?

Dan zit je goed bij Museon-Omniversum! Dé inspirerende en duurzame plek voor je vergadering of (online) evenement. Wij staan voor een duurzame toekomst en dragen bij aan een leefbare aarde voor iedereen. Bij ons draait alles om de aarde, de mens en duurzame ontwikkeling. Dit zie je terug in onze bijzondere collectie, actuele programmering en de films in ons unieke koepelfilmtheater. Het Museon-Omniversum biedt een omgeving die inspireert en ieders nieuwsgierigheid, verbeelding en creativiteit stimuleert.

Internationale ontmoetingsplek voor een duurzame toekomst
Museon-Omniversum is dé ideale ontmoetingsplek in het hart van de Internationale Zone van Den Haag. Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en zijn in het bezit van een Green Key Gold-certificering. Als SDG House richten wij ons proactief op het mogelijk maken van een leefbare toekomst voor ons allemaal. Dit doen we in onze programmering én bedrijfsvoering. Juist daarom is Museon-Omniversum geschikt voor evenementen rondom dit thema. Het uitgangspunt voor onze One Planet Expo zijn de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Een bezoek aan (een deel van) deze unieke interactieve tentoonstelling in Nederland kan de rode draad vormen in je programma. Ook zijn er interessante tijdelijke tentoonstellingen. Er is voor elk wat wils.

Iedere bijeenkomst verdient aandacht en maatwerk
Iedere organisatie is anders en heeft zijn specifieke wensen. Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden en bieden maatwerk. Om je bijeenkomst tot een succes te maken. Of het nu gaat om een symposium met workshops in onze museale ruimtes. Of een dag voor medewerkers en hun familie. Er is altijd wel een thema te vinden dat aansluit bij het doel van je evenement. Iedere bijeenkomst verdient de juiste aandacht. Wij denken graag met je mee. Er zijn diverse inspiratieprogramma’s en (speed) tours. Binnen een tentoonstelling of langs de topstukken van een collectie. Van een kennismaking tot een verdieping. We informeren je graag!

Fotos

Terug