Terug

Take Off Outdoor Events

Stand 3B23
Location
Door heel Nederland, België en Duitsland werkzaam
Contact person
Mike Verwater
Contact details
Tel. +31621546216

Omschrijving

MEGAVLIEGER BOUWEN ALS ORIGINELE TEAMBUILDING!

Bij Take Off zijn we gespecialiseerd in originele teambuildingworkshops op een luchtige manier. 

Megavlieger bouwen:  
In kleine teams van 4-5 personen samenwerken aan één gezamenlijk eindresultaat! Teambuilding op een luchtige manier. Geschikt voor kleine en zéér grote groepen. (Tot wel 600 personen!)
Samenwerken - Fun
Tijdsduur: 2,5 - 3 uur  

Reuzevlieger bouwen: 
In teams van 8 - 10 personen bouwt iedere groep een eigen teamvlieger! Een Reuzevlieger betekend in onze optiek ook echt een serieus grote vlieger dus we stellen minimale eisen aan de afmetingen. En uiteraard moeten ook alle vliegers echt kunnen vliegen!
Competitie - Samenwerken - Fun
Tijdsduur: 3 uur

Vliegertrein bouwen: 
Erg leuk als vergaderbreak of als korte energizer. In kleine groepjes van 4-5 personen bouwen deelnemers allemaal een redelijk grote vlieger per groep. Daarna worden al deze vliegers allemaal achter elkaar aan één vliegerlijn opgelaten. Zo ontstaat er een lang feestelijk "lint" van kleurige vliegers in de lucht die van veraf in de wijde omtrek te zien zijn. Deze rij vliegers aan één lijn noemt men een vliegertrein!
Samenwerken - Resultaat - Fun
Tijdsduur: 2 - 2,5 uur (afhankelijk van aantal deelnemers)

Het is werkelijk schitterend om te zien hoe al deze gigantische bouwwerken uiteindelijk tegen ieders verwachting in tóch de lucht in gaan. Kijk op dát moment om je heen om te zien wat er met de groep gebeurd…..gewéldig! Deze workshops hebben een enorme “WOW-factor” en maken ongelooflijk veel energie los bij de groep. Misschien interessant voor u? Bezoek ons even op de beurs en wij helpen u graag verder met eventuele praktische vragen of laten u graag enkele praktijkcases zien!
Tot snel!  

 

Video

Fotos

Terug