Terug

Promofessionals

Stand 4B01
Location
Mijdrecht
Contact person
Jeroen Weber
Contact details
Rendementsweg 4M 3641 SK Mijdrecht Tel: 0297 256377
Website
www.promofessionals.nl

Omschrijving

Wie is Promofessionals en wat bieden wij?

Promofessionals is een Nederlands bedrijf en levert al ruim 27 jaar promotionele artikelen. Onze showroom, kantoor en magazijn bevinden zich op het industrieterrein van Mijdrecht. Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar.

In onze showroom hebben wij de nodige producten en geschenken staan die jou kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Veel van onze producten hebben een verhaal. Dit maakt het geschenk nog unieker. Wij vinden dit ook belangrijk, omdat je je hiermee onderscheidt van de massa. Duurzaamheid is één van de verhalen passend bij vele producten die wij aanbieden. Dan hebben wij het niet alleen over de grondstoffen, maar ook over het gehele productieproces. 

Een promotioneel product of relatiegeschenk moet jouw boodschap uitdragen en je merk versterken. Dat kan zijn op product-  maar zeker ook op bewerkingsniveau. Continu zijn we op zoek naar het beste antwoord op jouw promotionele vraagstukken en wensen.

Oftewel wat is een geschikt product en hoe gaan we dat op de beste manier "branden" met het logo en in de huisstijl van jouw organisatie.
Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat er mogelijk is. En misschien nog wel belangrijker: ook wat niet mogelijk is. 
Rekening houden met jouw wensen en respecteren van budget en deadlines zijn voor ons vanzelfsprekend.

Team Promofessionals

Jeroen
Fleur
Tineke

Categorieën

Social media

Fotos

Terug