Terug

HOEVENAARS

Stand 3E02
Location
Nuenen / Eindhoven)
Contact person
Stephan Bout
Contact details
De Tienden 22 5674 TB, Nuenen 040 280 06 80
Website
www.hoevenaars.nl

Omschrijving

Ultieme sfeer ontstaat als zorgen niet bestaan. Daarom maakt Hoevenaars er een missie van om elk evenement tot in de kleinste technische details perfect neer te zetten. Onze vakmensen vormen een hecht team en gaan voor het hoogst haalbare in licht-, geluid- en videoprojecten. Je zou ons ook wel vakidioten kunnen noemen, in de meest positieve zin van het woord. Want wij vinden ons werk niet minder dan magisch en dat gevoel willen we ook meegeven aan elke bezoeker van een event dat we verzorgen. Met verbluffende verlichting, geweldig geluid en spectaculaire special effects creëren we altijd de overtreffende trap. Beleving door innovatie, noemen we dat. Zodat ons werk alleen maar opgemerkt wordt vanuit verwondering.

Gas geven met een lach op het gezicht
De magie van het meemaken, daar doen we het voor. En dat zit ‘m voor ons in verschillende betekenissen. Voorop staat de manier waarop bezoekers een evenement meemaken; als we de show vlekkeloos voor elkaar hebben en duizenden mensen het geweldig naar hun zin hebben, dan staan wij op de achtergrond te glunderen van trots. Bovendien leven we tijdens de opbouw van het spektakel altijd weer naar een spannend moment toe, dus ook dat voelt als meemaken. Daarnaast zijn we natuurlijk een essentiële schakel in het me(d)e (mogelijk) maken van zo’n spektakel. Voor ons is het een driedubbel en bijzonder voorrecht, want die wereld achter de schermen kennen alleen wij. Het zorgt voor een uniek saamhorigheidsgevoel en buitengewoon werkplezier, twee dingen die we telkens weer meenemen naar de vloer. Gas geven met een lach op het gezicht, zo klaren we elke klus.  

Vooruitstrevende ideeën tot leven brengen
Die manier van werken maakt ons een onmisbare partner voor klanten. We brengen orde en eenheid in hectische, veelomvattende organisatorische situaties. Dat geeft rust, waardoor wij het vertrouwen krijgen om overal een succes van te maken. Zo’n persoonlijke aanpak vinden we net zo belangrijk als hoogstaande technische deskundigheid. Dankzij die combinatie kunnen we twee belangrijke, onderscheidende waardes bieden: aanpassingsvermogen en creativiteit. We kennen onze klanten, voelen hun wensen aan en denken graag met ze mee. Of beter gezegd: we denken verder. Nee is geen antwoord, wij brengen veel liever vooruitstrevende ideeën tot leven. De oplossing ligt altijd in het koppelen van onze verschillende expertises, met een sterk geworteld verantwoordelijkheidsgevoel als grootste drijfveer. Vanuit onze finesse voor het grotere geheel weten we elke kink in de kabels te vinden en te verhelpen. Letterlijk en figuurlijk.  

Het speelvlak tussen functionaliteit en creativiteit
Die belofte telkens weer waarmaken, geeft ons voldoening. Dat zeggen we met trots, maar heel bewust zonder ego of bravoure. We geven elkaar liever een high five dan dat we onszelf op de borst kloppen. Ondertussen kijken we vooral uit naar nieuwe technische mogelijkheden op het speelvlak tussen functionaliteit en creativiteit. Met bijna een kwart eeuw aan ervaring weten we al heel veel en toch blijven we jong van geest. Omdat we zowel klanten als onszelf willen verbazen door telkens weer dat wauweffect te creëren. Daarom brengen we al onze kennis, kunde en gedrevenheid bij elkaar in een eigen lab waar verbluffende innovaties en onderscheidende oplossingen uitkomen. Wat precies, dat zal de tijd uitwijzen, Zolang het maar bijdraagt aan een ultieme beleving.

Volwassen onderneming met een eeuwig jongenshart
Daarvoor moeten we continu in beweging blijven, niet verwend worden door alle successen die we behalen, maar juist nieuwsgierig blijven én maken. Bij ons gebeuren next level dingen en daar wil je bij zijn. Die drang om in de voorhoede te lopen, zit in ons DNA. Omdat we het zelf te gek vinden en daardoor overal weer inspiratie opdoen; op feesten die we zelf bezoeken, beurzen of in onverwachte hoek. Onze voelsprieten staan altijd op scherp. Ons bedrijf is dan ook ontstaan uit de liefde voor het vak, niet andersom. Wat begon met vader Wil Hoevenaars die plaatjes draaide op feestjes als hobby, ging over op zoon Patrick die zichzelf verder ontwikkelde met opleidingen op het gebied van audio en belichting. Zo kwamen er steeds meer opdrachten, verschillende soorten evenementen en ‘vakidioten’ bij en werden we een volwassen onderneming met een eeuwig jongenshart.

Minimaliseren om het maximale eruit te halen
Authenticiteit loopt als een rode draad door ons arbeidsethos heen en daarin zit voor ons de garantie voor een alsmaar stijgende lijn. We zijn oprecht betrokken bij elk evenement dat we optuigen. Daarom zijn we ook altijd met innovatie bezig geweest, in de meest brede zin van het woord. Anno 2021 hoort daar wat ons betreft bijvoorbeeld ook duurzaamheid bij; samen met onze leveranciers onderzoeken we hoe we de ecologische footprint van een evenement kleiner kunnen maken. Die verantwoordelijkheid nemen we met dezelfde overtuiging. Omdat de tijdsgeest erom vraagt en het aanvoelen daarvan ook in ons DNA zit. Soms moet je juist minimaliseren om het maximale eruit te halen. En uiteindelijk is dat waar wij boven alles voor gaan en staan: hoogtepunten creëren. Daar wordt iedereen toch blij van? Wij in ieder geval wel.

Social media

Fotos

Terug