Terug

AVEX

Stand 3P11
Location
Breukelen
Contact person
Julian Streuper
Website
www.avex.nl

Omschrijving

Al meer dan 25 jaar voorziet AVEX bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland van audiovisuele oplossingen voor evenementen. Het is onze missie om onze klanten effectiever te laten communiceren door het inzetten van audiovisuele oplossingen. Deze oplossingen dienen te voldoen aan de verwachting van onze klant of deze te overtreffen.

Van kleine tot grote en van eenvoudige tot complexe evenementen. Als geen ander weten we hoe wij uw boodschap over kunnen brengen en hoe wij uw bedrijf op de voorgrond kunnen zetten. 

Bij AVEX Event Facilities kunt u terecht voor de huur van audiovisuele middelen, de plaatsing en bediening ervan en desgewenst zelfs voor de totale coördinatie en realisatie van het evenement. En dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook kunnen wij voorzien in de aankleding en inrichting om uw evenement de uitstraling te geven die het nodig heeft.

Wij beschouwen onszelf als de ‘stille kracht’ achter ieder professioneel evenement. Onze medewerkers zijn nadrukkelijk aanwezig in de voorbereidingsfase. Spreken zaken met u door en stemmen deze nauwkeurig met u af. Om tijdens uw evenement, presentatie of feest uit beeld te verdwijnen en te zorgen dat u, uw organisatie, informatie of artiesten centraal staan.

Social media

Video

Fotos

Terug