Terug

Louwman Museum & World Forum

Stand 3S09
Location
Louwman Museum & World Forum
Contact person
Joan van Duijn
Contact details
Leidsestraatweg 57, 2594 BB Den Haag T +31 70 304 7375 M +31 6 30067958
Website
www.worldforum.nl

Omschrijving

Het thema van je volgende evenement staat in het Louwman Museum

Het Louwman Museum in Den Haag is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel.

Het Louwman Museum biedt niet alleen alle faciliteiten die nodig zijn, maar ook het thema en het bijzondere verhaal dat perfect past bij jouw boodschap. Wij geven je merk een plek te midden van 130 jaar ontwikkeling en verleiding en maken jouw verhaal hier echt onderdeel van.

Het Louwman Museum is niet zomaar een locatie als alle anderen, maar de locatie mét inhoud.

 

World Forum The Hague - Hosting the (digital) world

World Forum The Hague is een compacte venue met tegelijkertijd in totaal 17.500 verhuurbare m². Een perfecte locatie voor internationale events met grootschalig karakter en ideaal voor netwerkmomenten, key-notes en break-out sessies. World Forum The Hague is een hoog beveiligde locatie met oneindig veel mogelijkheden en heeft ruim vijftig jaar ervaring in het organiseren van evenementen.

Blijf ook in deze tijd in contact met jouw doelgroep, gasten, klanten of collega's. Met 'Online Participatie' ons eigen eventplatform, World Forum Studio, Webex meetings en webinars bieden wij een breed scala aan online en hybride opties!

Video

Fotos

Terug