Terug

Crowne Plaza Utrecht Central Station

Stand 3N08

Omschrijving

Crowne Plaza Utrecht - Central Station, gelegen in het hart van Utrecht, is met fantastische vergaderfaciliteiten een geweldige aanwinst voor de stad. 
Met supersnel wifi, ruime bandbreedte en een nieuw ingebouwd audiovisueel systeem hebben wij alles in huis. Ook voor uw hybride meeting.

Met een totale oppervlakte van ruim 750m2 kunnen we u in elke gewenste opstelling verwelkomen in één van onze 7 zalen. De grootste zaal meet 400m2, ruim voldoende om uw deelnemers veilig te ontvangen. Op 10 januari 2022 (her)openen daarnaast de 144 kamers van het hotel.

Vanuit de Bar kijkt u zo winkelcentrum Hoog Catharijne in, een goede plek om een succesvol evenement af te sluiten. Óf om te verzamelen voordat u vertrekt voor een sociale activiteit op de Singel of in de binnenstad. We denken graag mee!

Met Utrecht CS op slechts een paar minuten lopen, is het hotel meer dan goed bereikbaar. In de directe nabijheid zijn meerder parkeergarages vanwaar u overdekt het hotel kunt bereiken.

Onze Crowne Meetings Director staat voor uw klaar om het perfecte evenement voor u te organiseren en onze flexibele voorwaarden toe te lichten. Graag tot ziens in het kloppende hart van Nederland.

 

Fotos

Terug