Terug

Landgoed de Salentein

Stand 3T10
Contact person
Jacqueline van de Bunt
Website
www.landgoeddesalentein.nl

Omschrijving

Op zoek naar dé perfecte locatie voor een congres, vergadering, personeelsbijeenkomst, netwerkborrel of productlancering? Landgoed de Salentein is een stijlvolle, indrukwekkende locatie, inclusief alle moderne faciliteiten, en biedt eindeloze mogelijkheden voor elk gezelschap tot 200 personen.

Dichtbij de A28, in het midden van het land. Dáár waant u zich even in Argentinië. Hier komen beleving, smaak en culinaire passie samen. Met een keur aan faciliteiten voor elke gelegenheid met kleine en grote gezelschappen. Uiteraard verzorgen wij de bijeenkomst tot in de puntjes met een passende culinaire invulling. Van broodjeslunch tot een private dining arrangement of een combinatie met een lunch of diner in Restaurant Bodega Salentein. Voor elke gelegenheid en voor elk budget zijn er talloze smaakvolle opties.

Landgoed de Salentein kent een rijke historie en een uniek verhaal. Wij zijn het visitekaartje van het werk dat onze collega's in Argentinië doen. We maken uw bijeenkomst compleet met ons internationale gastronomische concept: proef de elegantie van onze beroemde Salentein wijnen en het stoere buitenleven in het overheerlijke vlees van de Salentein Black Angus runderen.

Op zoek naar een unieke beleving of teambuildingsactiviteit? Wij denken graag mee in een voorstel op maat waarbij zaken en ontspanning perfect samengaan. Van inspirerende kookworkshop met onze eigen Argentijnse chef-kok tot een wijnproeverij met de mooiste wijnen van eigen bodega. Daarnaast is een bijeenkomst natuurlijk perfect te combineren met een actieve break in onze groene omgeving.

Social media

Video

Fotos

Terug