Terug

Paleis Soestdijk & Buitenplaats Doornburgh

Stand 3N01
Location
Paleis Soestdijk & Buitenplaats Doornburgh
Contact person
Daan van de Kamp
Website
www.paleissoestdijk.nl

Omschrijving

Paleis Soestdijk

Hier komen historie en toekomst samen

Ben je op zoek naar een unieke en perfect te bereiken locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst? Kies een van de 7 locaties op het bosrijke landgoed van Paleis Soestdijk. Deze unieke plek neemt je gasten mee op reis naar toen, nu en straks. Want het interessante verleden en de duurzame toekomst zijn hier nauw verweven. Paleis Soestdijk is een plek in beweging waar iedereen welkom is en waar mensen met goede ideeën samenkomen.

Zodra je één stap zet op het bosrijke landgoed ervaar je meteen de prachtige natuur, de verfrissende buitenlucht, de rijke historie en de exclusieve locaties. Het landgoed beweegt met alle seizoenen mee. Sprookjesachtige winterse taferelen en het kleurrijke park in de herfst wisselen elkaar af. Dit is slechts een fractie van wat Paleis Soestdijk jou en je gasten te bieden heeft. Zo kun je bij Paleis Soestdijk onder andere rekenen op een proactief team, duurzame catering en technische ondersteuning van hoge kwaliteit.

Groen & uniek

Op Paleis Soestdijk voel je ruimte. Het park, de paleisvijver en de buitenlucht zorgen voor rust, reflectie en geven je gasten nieuwe energie. De flexibel in te richten locaties met hun bijzondere architectuur en authentieke kenmerken geven een gevoel van privacy en vertrouwen. De hoogwaardige service en faciliteiten zorgen ervoor dat je bijeenkomst een succes wordt. De tijden zijn veranderd, maar sommige dingen blijven hetzelfde. Paleis Soestdijk was en is nog steeds een plek waar kennis wordt gedeeld, zaken worden gedaan en nieuwe contacten worden gelegd.

 

Buitenplaats Doornburgh

Locatie voor verwondering en inspiratie

Buitenplaats Doornburgh in Maarssen is een unieke omgeving, waar je weg van dagelijkse deadlines en onvoorspelbare actualiteit de focus kunt vinden. Het 18e-eeuwse hoofdhuis is één van de parels aan de Vecht. In 1966 bouwden de Kanunnikessen van het Heilige Graf hier hun klooster. In de kenmerkende architectuur van de Bossche School leefden zij hier tot 2016 in alle rust.

Doornburgh biedt nu letterlijk én figuurlijk de ruimte die je nodig hebt voor een brainstorm, presentatie, fotoshoot of congres. Mede dankzij de strakke, geometrische architectuur wordt de aandacht als vanzelf geleid naar de kern van de zaak. Het park, met vijvers en bosschages en prachtig gelegen aan de Vecht, inspireert tot nieuwe inzichten.

Park en priorij als decor voor je bijeenkomst

Het voormalig klooster van Buitenplaats Doornburgh beschikt over meerdere karakteristieke ruimtes met moderne faciliteiten. Het is daardoor een ideale locatie voor uiteenlopende bijeenkomsten voor groepen tussen de 20 en 500 personen; van congres tot brainstorm en van filmshoot tot diner.

Niet alleen in de Priorij, maar ook in het omliggende park zijn volop mogelijkheden om je gasten te ontvangen en te laten genieten van de buitenplaats aan de Vecht. Een picknick in het gras, een wandeling op de paden of een coachingsessie in de buitenlucht: Buitenplaats Doornburgh biedt zowel binnen als buiten een verrassende omgeving.

 

Video

Fotos

Terug