Terug

EventCoin

Location
Helvoirt
Contact person
Rob de Groot
Website
www.eventcoin.nl

Omschrijving

EventCoin is het alles-in-één betaalsysteem voor festivals, evenementen en horeca. Door middel van de betaalapp bestellen bezoekers sneller, gemakkelijker en efficiënter dan ooit! Door middel van ons systeem dragen we bij aan een gestroomlijnd en probleemloos evenement. Dit doen we door het versnellen en vergemakkelijken van handelingen van zowel de bezoeker als de organisator. Omdat we een alles omvattend betaalsysteem bieden is het regelen van betalingen een fluitje van een cent.

De efficiënte en omzet verhogende betaalapp zorgt voor inzicht in het koopgedrag en kan optimaal benut worden voor elk scenario bij evenementen, festivals en Horeca. Daarnaast zorgt de snelle afhandeling aan de bar voor een betere bezoekersbeleving. Bezoekers hoeven namelijk niet meer in de rij te staan om munten of saldo te kopen, maar kunnen overal hun saldo opwaarderen in de app.

Bezoekers kunnen na het inloggen bij het desbetreffende evenement munten kopen. Vervolgens stellen ze hun bestelling samen in de menulijst waarna er een QR-code verschijnt. Achter de bar beschikt het personeel over scanners waarmee de QR-code gescand kan worden, waarna de bestelling van de bezoeker zichtbaar wordt op de scanner. De bestelling kan gemaakt worden en de munten worden automatisch afgeschreven. Doordat alle handelingen bij de bezoeker liggen kan een barmedewerker tot wel 2x zo snel een bestelling afhandelen.

Kortom, geen gedoe voor jou als organisator en een betere beleving voor je bezoekers.

Social media

Fotos

Terug