Terug

RBT Heuvelrug en Vallei & Utrecht Convention Bureau (namens provincie Utrecht)

Stand 3P14
Location
Provincie Utrecht
Contact person
Rens Tanis & Liza Verkroost
Contact details
Rens Tanis Coördinator Partnerships 085 485 77 65 rens@hv-marketing.nl | Liza Verkroost Project manager UCB 030 236 00 36 L.Verkroost@utrechtmarketing.nl | Laura Nieuwenhuis Coördinator Marketing 085 485 77 61 laura@hv-marketing.nl
Website
zakelijk.opdeheuvelrug.nl www.utrechtconventionbureau.nl

Omschrijving

Zaken doen in de provincie Utrecht. Of u nu weg wilt van de drukte of juist de bruisende stad wilt opzoeken; Utrecht biedt u de ruimte! Laat uw creativiteit hoogtij vieren in de groene, bosrijke omgeving of prikkel uw zintuigen in een stad vol voelbare energie ontstaan door de vele studenten, innovatieve ondernemers en vooruitstrevende initiatieven.


De Utrechtse Heuvelrug & Gelderse Vallei
Raak geïnspireerd in een omgeving met 23.000 hectares bos en groen om u heen. In Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vindt u unieke en inspirerende locaties voor al uw (meerdaagse) congressen, conferenties, trainingen en overige zakelijke bijeenkomsten. 

De locaties op de Heuvelrug zijn kwalitatief goed tegen scherpe prijzen. Bovendien kunt u op de Heuvelrug op de meeste locaties gewoon gratis parkeren. Daarnaast dragen ze het milieu en de natuurlijke omgeving van het Nationaal Park een warm hart toe. Zij werken met maatschappelijk verantwoorde producten en een aantal locaties doneert een deel van hun opbrengst aan het goede doel.

De Utrechtse Heuvelrug staat bol van cultuur, natuur en historie. Dit biedt legio mogelijkheden voor ontspannings- en sociale programma's. Verbaas uw gasten en verbind ze op informele manier aan elkaar door een bijzondere activiteit waar zij en u nog lang over zullen napraten.

Wilt u uw gasten culinair verwennen? Of wilt u hen voorafgaand aan, tijdens of na uw evenement een overnachting aanbieden? Verras uzelf en uw deelnemers bij de mooiste en meest gastvrije restaurants en congreshotels in de regio. Zo biedt u altijd iets unieks aan. Van rustieke B&B tot luxe hotel, het is maar net welke beleving u uw gasten wilt meegeven.

 

Utrecht stad
In het hart van de meest concurrerende regio van Europa ligt Utrecht. Een levendige kennisstad met jonge, slimme inwoners en een bloeiende creatieve sector. Bovendien beschikt de stad over een grote diversiteit aan aantrekkelijke locaties voor zakelijke bijeenkomsten.

In Utrecht vindt u volop inspiratie: de voelbare energie ontstaat door de vele studenten, innovatieve ondernemers en vooruitstrevende initiatieven. Utrecht is daarom bijzonder geschikt voor het organiseren van wetenschappelijke congressen: de stad heeft een omvangrijk netwerk van kennisintensieve bedrijven en instellingen, met kenniscentrum Utrecht Science Park als verbindende schakel. Hier bundelen wetenschappers en ondernemers hun krachten, om een sterke impuls aan de regionale economie te geven.

Zo is de Universiteit Utrecht de beste onderzoeksuniversiteit van Nederland en het UMC Utrecht één van de grootste publieke zorginstellingen van het land. Bovendien telt Utrecht meer dan 80 bedrijven en onderzoeksinstellingen die actief zijn in sectoren als life sciences & health, duurzame economie, gaming, zakelijke dienstverlening en ICT.

De florerende economie, de hoogopgeleide inwoners, het rijke culturele leven en brede scala aan historische en moderne venues maken Utrecht dé stad voor zakelijke bijeenkomsten, en de ideale locatie voor nationale en internationale (wetenschappelijke) congressen en kennisevenementen.

 

Door samenwerking van het Regionaal Bureau voor Toerisme Heuvelrug & Vallei met het Utrecht Convention Bureau is er voor alle soorten bijeenkomsten en congressen volop expertise in huis. Een team van professionals staat u met raad en daad bij. Welkom in provincie Utrecht!

Meer info: zakelijk.opdeheuvelrug.nl  &  utrechtconventionbureau.nl

Fotos

Terug