Terug

Hotel Theater Figi

Stand 3P06

Omschrijving

Sfeervolle zalen met volop daglicht – onbegrensde mogelijkheden.

Van een private diner op het toneel tot een beurs voor 1500 gasten, het kan allemaal. Wij denken graag met u mee.

Hotel Theater Figi beschikt over één grote theaterzaal (572 gasten), de Hendrik Marsmanzaal, die zich perfect leent voor een congres of voor een bruisende borrel op het podium. Daarnaast beschikt Figi nog over drie bioscoopzalen en vele eventzalen met bijbehorende techniek. Deze eventzalen kunnen gekoppeld worden waardoor er een vloer ontstaat voor een receptie of beurs tot 1500 personen. Daarnaast zijn er ook kleinere zalen voor trainingen of vergaderingen. Alle eventzalen zijn voorzien van veel daglicht en historische fotowanden. Het Atrium is het hart van Hotel Theater Figi, perfect als welkomstruimte of voor een borrel. Tot slot beschikken wij over 97 hotelkamer en een gezellig en trendy Grand Café.

Lokaal & Patissier in huis
Onze keuken is lokaal, groen en blij, waarbij er zoveel mogelijk wordt gewerkt met seizoensproducten. Daarnaast is Figi van oudsher een patisserie en nog steeds hebben wij met trots een eigen patissier in huis. Dat betekent heerlijke gebakjes en koeken voor bij de koffie break.

Bereikbaar vanuit alle windstreken
Hotel Theater Figi ligt in het hart van Nederland bij Utrecht en vlakbij de uitvalswegen A12 en A28. Door dit plekje in midden Nederland zijn wij uitstekend bereikbaar voor gasten uit alle windstreken. Wij beschikken over een eigen parkeergarage met ruim 275 plekken. Op vijf minuten lopen is tevens een openbare parkeerplaats met 300 plekken.

Daarnaast zijn wij gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt in 5 minuten voor de deur vanaf station Driebergen-Zeist. Vliegveld Schiphol heeft een directe treinverbinding met station Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist.

En de prijzen?
Die zijn altijd transparant en met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Contact
Wilt u een ruimte reserveren, langskomen voor een locatiebezoek of heeft u andere vragen over onze zalen? Neem dan contact met ons op! Onze enthousiaste en professionele medewerkers helpen u graag.

Social media

Fotos

Terug