Terug

Creator Meeting Support

Location
Berkel en Rodenrijs
Contact person
Steffen Kalverboer
Contact details
Creator Meeting Support B.V. Berkelse Poort 109-111 2651JX Berkel en Rodenrijs The Netherlands info@creatormeetingsupport.com +31 (0)10 - 276 3113
Website
www.creatormeetingsupport.com

Omschrijving

Heeft u alles in huis voor de organisatie van uw event, meeting, congres of beurs? Creator Meeting Support biedt alle benodigdheden voor de organisatie en promotie van uw bijeenkomst. Of het nu gaat om badgehouders, lanyards, banners, signaging, give-aways, awards of verzonden online meetingboxen. Met innovatieve, slimme en creatieve producten en diensten, kunnen onze klanten de kwaliteit van hun meetings verbeteren. Creator Meeting Support heeft alles in huis om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Iedere bijeenkomst heeft zijn eigen karakter en heeft een andere vereisten. Op basis van uw briefing zoeken wij de juiste set van meeting producten, helpen u bij het opmaken van uw design en ontzorgen u door bv. badges te drukken, designs aan te passen of logistiek al uw producten op de juiste plek te krijgen. Zo kunt u met een gerust hart beginnen aan ieder meeting. Een goede samenwerking met onze klanten is essentieel of het nu gaat om grote én kleine meetings, een meerdaags congres of een lokale vergadering. Onder het motto ‘’U vraagt en wij draaien’’ helpen wij u om tijd te besparen, zo kunt u meer tijd besteden aan uw bijeenkomst organiseren of promoten, het bouwen van uw partnerships of het aantrekken van sponsoren.

Met 35 jaar aan kennis en ervaring biedt Creator altijd passende, reële, duurzame en vooral creatieve oplossingen. Bij ons zijn de mogelijkheden dan ook eindeloos!

Waar mensen samenkomen, zijn wij er voor u!

Fotos

Terug