Terug

Fine Hotels & Suites | Buitenplaats de Bergse Bossen

Stand 3D04
Location
Driebergen-Rijssenburg
Contact person
Bob Lodder

Omschrijving

In nationaal park de Utrechtse Heuvelrug staat Buitenplaats de Bergse Bossen, een prachtige hide-away midden in het groen. Centraal gelegen, goed bereikbaar en omringd door prachtige natuur. Ontdek de schoonheid van deze groene en inspirerende omgeving en word verwend door fine service.

Met 13 bijzondere & inspirerende vergaderzalen en een vergaderchalet zijn de mogelijkheden bij Buitenplaats de Bergse Bossen eindeloos. Van zakelijke bijeenkomst tot een bruiloft, van diner tot feest, alles is bij ons bespreekbaar. Alle vergaderzalen hebben daglicht en geven je een extra boost energie! Vanuit de zalen kijk je uit op het groen en bijna allemaal beschikken ze over een privé-terras. Ideaal om met mooi weer in kleine sub-sessies te werken of een frisse neus te halen. Ook meerdaagse evenementen zijn bij ons mogelijk, je kan namelijk heerlijk overnachten in een van onze 70 fijne hotelkamersBijzondere voordelen dus! 

Wil je je meeting extra betekenis geven? Laat het ons weten, wij kunnen meerdere teambuildingsactiviteiten regelen voor jou en je gezelschap. Na je bijeenkomst kan je een heerlijk drankje drinken of dineren in onze Brasserie de Buitenplaats. Bij mooi weer kan je heerlijk op ons terras zitten, genietend van de natuur.

Iets te vieren? Of gewoon reden voor een feestje? Buitenplaats de Bergse Bossen host al jaren de leukste bijeenkomsten. Bedrijfsevenementen, personeelsfeesten, jubilea en persoonlijke events. Wij verzorgen elk evenement tot in de puntjes, van accommodatie tot catering. Zelfs voor overnachtingen kan je bij ons terecht. Bij Buitenplaats Bergse Bossen beleef je gegarandeerd een onvergetelijke avond met collega´s, vrienden, familie of kennissen!

Ook happily ever after begint bij Buitenplaats de Bergse Bossen! Dé betoverende locatie voor jullie trouwreportage, huwelijksdiner, receptie en/of feest. De ligging van ons hotel met de sfeervolle Brasserie is prachtig: midden in de bossen tussen schitterende zandverstuivingen, heidevelden en romantische bosvennetjes.

Buitenplaats de Bergse Bossen is onderdeel van Fine Hotels & Suites, een collectie van vier bijzondere hotels waar elegantie, verbinding en warmte centraal staan. Ons doel is om gasten het gevoel van warm welkom te geven met excellente service. Net als thuis, maar dan net een beetje extra!

Zien we je snel?

Social media

Fotos

Terug