Terug

NOVOTIX

Stand 4H02
Website
www.novotix.nl

Omschrijving

NOVOTIX, A platform Made for Venturers & Initiators

Het NOVOTIX platform is standaard uitgerust met een zeer uitgebreide e-ticketing module die geschikt is voor alle soorten publieksevenementen van festivals tot micro events en van beurzen tot congressen. Of het evenement nu gratis is, 20.000 bezoekers betreft of klein en intiem is, wij hebben voor elk soort event een gepaste oplossing. We maken geavanceerde software simpel te begrijpen, intuïtief en doeltreffend zoals het hoort te zijn. Daarnaast beschikt ons platform over de mogelijkheid tot het verkopen van tickets voor dag attractie parken als dierentuinen, thema parken en adventure parcs.

Uitgebreide statistieken
Of er nu gebruik gemaakt word van de event ticketing module, themaparken module, catering manager module of trainingen module; onder elke module is er een overzichtelijke statistieken pagina met line-, bar- en pie charts te vinden. Deze pagina beschikt onder meer over demografische statistieken op basis van steden en landen, statistieken op basis van geslacht, leeftijd en aantallen, gemiddelde verkoopcijfers, dag verkopen, gestarte shop sessies, gestrande shop sessies en werkelijk betaalde sessies.

24/7 support mogelijkheden
Standaard zijn wij van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 02.00 en zondag van 12.00 tot 17.00 uur Nederlandse tijd. Indien gewenst bieden wij uw bezoekers de mogelijkheid 24 uur per dag bereikbaar te zijn. Dit kan handig zijn bij evenementen met een internationaal karakter of tijds-doorlopende evenementen. Wij besteden veel aandacht aan onze support afdeling waarbij klanthousiasme hoog in het vaandel staat. Zo beantwoorden wij onze emails tussen kantoortijden binnen 4 uur en zijn onze support goeroes uitgerust met een hoge dosis humor. Uiteindelijk moet een ticket kopen voor een bepaalde gebeurtenis een feestje zijn voor uw bezoeker.

Veilige betaal mogelijkheden
Het NOVOTIX platform ondersteunt alle meest bekende betaalmethodes. Dit betreffen momenteel 13 betaalmethodes waarmee u uw tickets zowel nationaal als internationaal kunt verkopen. Met regelmaat introduceren wij nieuwe betaalmethodes zodat u uw ticketverkoop zo breed mogelijk in kunt zetten.

Ticket validatie
De door de bezoekers aangeschafte tickets voor uw evenement kunnen gescand worden door middel van onze scan app. De scan app biedt diverse mogelijkheden welke toepasbaar zijn voor elk type evenement. Zo ondersteund de app diverse functies als het scannen van barcodes, het valideren van bezoekers via de guestlist functie, gasten binnen scannen op basis van de lead scan functionaliteit of bezoekers terug uitchecken bij het verlaten van uw evenement.

Verkoopkanalen
Het NOVOTIX platform biedt een legio aan mogelijkheden voor het inrichten van uw ticketshop. Zo kunnen vrijwel alle facetten in de sales channels aangepast worden aan uw eigen design, kleuren of huisstijl. Elke sales channel kan voorzien worden van een afzonderlijke stijl waarop bovendien geen limiet vasthangt aan het aantal aan te maken channels. Handig als u elke promotor een aparte shop link wilt geven zodat u kunt bijhouden wat de verkoop per promotor is of als u afzonderlijk per medium de verkoop wilt bijhouden.

Maatwerk
Hoe groot of klein uw organisatie ook is, wij kunnen u maatwerk aanbieden tegen gereduceerde tarieven of zelfs helemaal gratis. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden omtrent maatwerk, we helpen graag bij uw specifieke case.

Social media

Video

Fotos

Terug