Terug

Beeld en Geluid Den Haag & Madurodam

Location
Beeld en Geluid Den Haag
Contact person
Hylke Thiry
Website
denhaag.beeldengeluid.nl

Omschrijving

Bij Beeld en Geluid Den Haag hebben we inspirerende ruimtes gecreëerd die méér zijn dan enkel muren, tafels en stoelen. We hebben alle elementen in huis voor succesvolle meetings en impactvolle events in het bruisende hart van Den Haag. 

Méér dan een ruimte

Organiseer je een congres, receptie, vergadering of (pers)conferentie? Of wil je een spectaculaire productlancering of een onvergetelijke zakelijke bijeenkomst? Vertel ons je wensen en wij doen een voorstel dat past bij de groep collega’s of relaties waarvoor jij een bijzondere meeting of event organiseert.

Bij Beeld en Geluid Den Haag boek je méér dan een ruimte. We hebben alle elementen in huis voor meer focus, inspiratie en plezier tijdens de bijeenkomst Zet kleurenpsychologie in om de bijeenkomst kracht bij te zetten of boek een inspirerende (communicatie)workshop. Door deze tools wordt de communicatie verbeterd en het succes van de bijeenkomst vergroot.

Ruimtes

We hebben één van de grootste newsrooms van Europa, een webcaststudio met uitgebreide livestreammogelijkheden en luxe vergaderzalen met videoconferencingmogelijkheden. Zijn de lampen in de zalen je al opgevallen? Deze zijn in iedere zaal geïnspireerd op telefoons. 13 inspirerende ruimtes, voor 6 tot 350 personen, waaronder de monumentale Theosofentempel. Voor recepties of diners creëren we in een handomdraai ruimte voor groepen tot wel 600 personen. 

Online en Hybride oplossingen

Blijf in contact met stakeholders, klanten en personeel door het event online te streamen. Met de introductie van ons veelzijdige en klantvriendelijke online platform nemen wij de techniek uit handen. Kijk zeker naar onze hybride oplossingen. We nemen op en zenden online uit met webcasting of live streaming terwijl mensen in de zaal een extra dimensie geven aan de uitzending waardoor de totale deelname effectiever is en het bereik groot. 

Uiteraard allemaal binnen de richtlijnen van de overheid. 

Het gebouw

Het oorspronkelijke pand aan de Zeestraat 82 heeft een rijke historie. Van 1841 tot 1927 huisvest hier de Groote Koninklijke Bazar. In 1948 vestigt het Postmuseum, opgericht op 18 mei 1929, zich in het gebouw. Tegenwoordig huisvest hier nog steeds het museum, onder de naam Beeld en Geluid Den Haag.

Social media

Video

Fotos

Terug