Terug

Fokker Terminal & AMARE

Stand 3S11

Omschrijving

De Fokker Terminal is een karakteristiek en inspirerend industrieel gebouw. De voormalige school voor luchtvaarttechniek heeft een grote metamorfose ondergaan en is herontwikkeld tot evenementenlocatie voor de zakelijke markt. De locatie is door de ligging nabij de snelwegen A4 en A12 zeer goed bereikbaar en beschikt over 400 parkeerplaatsen.

Het hart van het gebouw wordt gevormd door de indrukwekkende 9 meter hoge hangar van 35 meter breed en 68 meter lang. Vroeger stonden hier de vliegtuigen opgesteld waar studenten aan sleutelden. De hangar wordt overspannen door een staalconstructie met glazen lichtstraten die zorgen voor fraai daglicht. Aan de achterzijde van de hangar zijn over de gehele breedte de imposante hangardeuren gesitueerd. Met een vrij vloeroppervlak van 2000m2 is de hangar geheel flexibel in te delen en ideaal voor o.a. productpresentaties, modeshows, beurzen of bedrijfsfeesten.

Ook voor congressen en seminars is de Fokker Terminal zeer geschikt. De hangar biedt plaats aan een plenaire opstelling van 150 tot 1000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer. Daarnaast beschikt de Fokker Terminal over 17 verschillende subruimtes voor b.v. workshops. Deze ruimtes zijn overzichtelijk gelegen rondom de hangar en variëren in capaciteit van 40 tot 225 personen. Bij op maat gemaakte evenementen bent u vrij met eigen leveranciers te werken. Kiest u liever voor snelheid en gemak, dan biedt één van de scherp geprijsde, kant en klare ‘turn key’ congrespakketten de uitkomst. 

 

Amare is vanaf medio 2021 hét nieuwe theater- en congrescentrum van Nederland. Met twee grote theaterzalen en een intieme zaal biedt Amare een zee aan ruimte voor congressen en evenementen tot wel 2700 bezoekers. Samen 4 verschillende foyers, 7 vergaderruimtes en de tegenovergelegen Nieuwe Kerk is er een scala aan mogelijkheden voor ieder business event. Omgeven door het stadhuis en de ministeries is het ook een ideale locatie voor aan de overheid gerelateerde conferenties.

Amare ligt op een perfect te bereiken, centrale locatie in Den Haag. Op steenworp afstand van Den Haag Centraal Station en de snelwegen A12/A4/A44/A13. Via het spoor arriveren en vertrekken er 4-8 treinen per uur naar Schiphol, Amsterdam en Rotterdam. Trams en bussen stoppen er voor de deur. Onder Amare bevindt zich zowel een fietsenstalling met 1500 plekken als een parkeergarage met 700 plekken. In de buurt liggen nog eens 7 parkeergarages.

In de directe omgeving van Amare bevinden zich vele drie- en viersterren hotels. Comfortabel overnachten gegarandeerd. Amare heeft met een aantal hotels prijs- en kamerafspraken gemaakt.

Voor wie na een congres of evenement nog even wil uitwaaien op de Scheveningse Pier: met de tram ben je er binnen enkele haltes. Liever het Meisje met de Parel van Vermeer of de Victory Boogiewoogie van Mondriaan bekijken? Al wandelend of met de fiets ben je er zo.

Fotos

Terug