Terug

Peitsman Licht en Geluid

Stand 4E23
Location
Rotterdam - Utrecht - Zwolle
Website
www.peitsman.com

Omschrijving

Wij zijn Peitsman, gevestigd in Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Wij houden van beeld, licht en geluid en we willen graag laten zien welke fantastische dingen je ermee kunt doen. Wij denken mee en bieden creatieve oplossingen op het gebied van audiovisuele techniek. Voor organisatoren en producenten van (bedrijfs)evenementen maar ook in vaste installaties en theatertours.

Meedenkend, persoonlijk en enthousiast
Peitsman wordt gevormd door een team van 30 gemotiveerde en enthousiaste mensen. De aanpak is persoonlijk: alle medewerkers reageren snel, denken mee, zijn creatief en oplossingsgericht en weten van aanpakken. De technici zijn zeer bevlogen mensen die erop gericht zijn om een prachtig en perfect resultaat te realiseren.

Werken met Peitsman betekent: een partner die meedenkt in de organisatie van uw evenement. Werken met mensen die bij de productie betrokken zijn, alsof het hun eigen evenement is. Met groot improviserend vermogen, daadkracht en twintig jaar aan expertise, weten wij wat nodig is om een perfect evenement te organiseren.

Toonaangevend met jarenlange ervaring
Peitsman streeft naar lange termijnrelaties met haar klanten en besteedt daarom ook aan de kleinste klant of productie dezelfde zorg en aandacht. Peitsman is toonaangevend en ontwikkelt zich steeds verder. Door de jarenlange ervaring met tijdelijke installaties en het daarbij behorende improvisatievermogen, zijn de mensen van Peitsman zeer goed in staat om ook bij vaste installaties tot een perfect eindresultaat te komen.

We ontvangen u graag op onze stand om eens idee├źn uit te wisselen zonder verplichting, gewoon als service omdat het daar allemaal start.

Categorie├źn

Social media

Fotos

Terug