Terug

Hotel & Chateau Marquette

Stand 3T12

Omschrijving

Landgoed Marquette

Ten noorden van Heemskerk, tussen Haarlem en Alkmaar in het polderland net buiten het duingebied, ligt landgoed Marquette. Een oase van rust, maar toch gemakkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer.

Aangekomen bij het landgoed, rijdt je door de poort het landgoed op en volg je de 500 meter lange oprijlaan richting het chateau. Halverwege tref je ons 65-kamer tellende viersterrenhotel met een rijk aanbod aan faciliteiten. Op het landgoed is ruim voldoende parkeergelegenheid, speciaal voor onze gasten gereserveerd.

Ons chateau beschikt over 13 unieke, stijlvolle en authentieke ruimtes (totaal maar dan 880M2) met veel daglicht en uitzicht over ons landgoed. Van grote ruimtes voor bijvoorbeeld presentaties en productlanceringen tot kleine meer intieme ruimtes voor bijvoorbeeld (board)meetings of individuele trainingen. In de kelder van het chateau tref je nog twee sfeervolle kelderbarren. Perfect voor afsluitende borrel van je bijeenkomst. Rondom het chateau zijn er verschillende buitenplekken zoals terrassen, waar het heerlijk samenkomen is onder de Hollandse zon. Alle ruimtes zijn natuurlijk voorzien van hedendaagse audiovisuele apparatuur om bijeenkomsten vlekkeloos te laten verlopen.

Wij zijn trots bekend te staan om onze hartelijke gastvrijheid. Eenmaal aangekomen op ons landgoed ontzorgen we jou volledig, of je nu komt overnachten, vergaderen of feesten.

Het is heerlijk wandelen over ons oude landgoed, prachtig gelegen in het groen, waar unieke flora en fauna te vinden is. Fijn voor als je een nachtje weg bent, maar ook als wandelpauze tijdens een bijeenkomst. De omgeving leent zich ook perfect voor (buiten)activiteiten. Uitwaaien op het strand kan natuurlijk ook, op rustige stranden zoals dat van Castricum. De drukte opzoeken? Het historische centrum van steden als Haarlem en Alkmaar zijn binnen 20 autominuten te vinden.

Lange tijd heeft het chateau en hotel gefunctioneerd onder de vlag van een internationale hotelketen. Sinds een aantal jaar is het terug naar lokaal beheer en wordt het hotel gerenoveerd om te voldoen aan de wensen van de tegenwoordige gast. Eind 2022 verwachten we de renovatie af te ronden.

Fotos

Terug