Terug

Visit.Brussels Convention Bureau

Stand 3C08
Location
Brussels
Contact person
Visit Brussels / Helene Visser
Contact details
h.visser@visitbrussels.be of h.visser@visit.brussels gsm: 06-205 44 392
Website
www.visit.brussels

Omschrijving

Het Convention Bureau van Visit Brussels is aanwezig bij Event Summit op 14 april a.s. in Utrecht en presenteert de interactieve MICE brochure Let's Meet in Brussels. 

Hierin vind je alles wat nodig is om je event tot een succes te maken. Het Convention & Association Team van Visit brussels, bestaande uit meer dan 30 experts, staat klaar om je in contact te brengen met de juiste sprekers en organisaties die passen bij de visie van de opdrachtgever. Tevens kunnen zij helpen met het samenstellen van een bidbook.  

Hybride meetings, duurzaamheid en circulaire initiatieven:

Brussel heeft tijdens de corona epidemie niet stil gezeten. De afgelopen twee jaar zijn diverse nieuwe groene initiatieven ontwikkeld op het gebied van groene mobiliteit, Good Food Label, Brussels Health Safety Label en erkenning voor Sustainable Labels. Zij zijn herkenbaar aan het ECO vinkje in de hotel- en venuelijst van de interactieve Let's Meet in Brussels.

Het Hybride element blijft onderdeel van veel zakelijke evenementen. Ruim 40 venues bieden broadcast-kwaliteit streaming productie studio’s en veel hotels bieden een betrouwbare professionele samenwerking met AV partners.

Milieu en langzame mobiliteit:

De stad is grotendeels 30km zone geworden en er geldt een milieuwet voor vervuilende auto's (www.lez.brussels). Het historisch centrum rondom de Grote Markt is aangepast tot het grootste wandel/shopping gebied van Europa. Daarnaast is er in de stad een uitgebreid netwerk fietspaden (40km) aangelegd. Op diverse punten kun je gebruik maken van betaalbare fietsverhuur, fietsenstallingen en passende accommodaties. Huur een fiets en ontdek op milieuvriendelijke wijze de 19 gemeenten waaruit het Brussels Gewest bestaat.... en laat je verrassen!

Smullen van Michelin * tot Brusselicious

Een aangekleed patatje als picknick in het hippe DROH!ME Melting Park  of het  2-sterren Michelin restaurant Comme Chez Soi: voor duurzame catering van 5 tot 5000 deelnemers kies je voor partners met het Good Food Label, waarbij lokale productie en eco-vriendelijke principes worden (h)erkend. 

De originele Belgische keuken kies je met het Brusselicious label. Als break-out sessie kun je ook eens kiezen voor een kookles met master chef, bierproeverij of chocolade workshop.

Meer weten? Bezoek onze stand en maak een afspraak met Helene Visser  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Social media

Video

Fotos

Terug