Terug

TivoliVredenburg

Stand 3L06

Omschrijving

Over deze cultuurlocatie

Uw evenement op hetzelfde podium als waar de avond ervoor nog Editors, De Jeugd van tegenwoordig of het London Philharmonic Orchestra stond? Bij TivoliVredenburg kan het! Van een kleine borrel tot een chique diner en van een spetterende kick-off tot een ingetogen bijeenkomst.

 

TivoliVredenburg, gelegen naast het grootste treinstation van Nederland, heeft een capaciteit van 7.500 personen, verdeeld over vijf unieke ruimtes met diverse doorkijkjes, looproutes en een enorme hoeveelheid daglicht; een informele wereld waar mensen vrij doorheen kunnen lopen en elkaar ontmoeten – een soort stad in het klein. Groots en overweldigend in zijn geheel en toch kent elke zaal een intiem karakter. Van strak en modern tot warm en klassiek: verschillende ruimtes met diverse stijlen, zodat dit gebouw een bestemming heeft voor elk evenement en elke doelgroep. Het gebouw verbindt oud met nieuw en biedt totaalbeleving voor events, muziek, educatie, entertainment, horeca en uitgaan. Eén van de unieke details: in elke zaal is de maximale afstand tussen spreker of artiest(en) en publiek niet meer dan 20 meter.

 

Wanneer u met uw organisatie kiest voor onze locatie, draagt u rechtstreeks bij aan de totstandkoming van de culturele programmering van TivoliVredenburg. Voel de energie die door dit iconische muziekpaleis stroomt en laat je inspireren door de grote namen die je voor zijn gegaan. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Categorieën

Terug