Terug

De Cocktailfiets

Location
Rotterdam
Contact person
Niels den Boogert
Contact details
Wat doet De Cocktailfiets?

De Cocktailfiets is een mobiele cocktailbar die al jouw zintuigen laat prikkelen. We verzorgen unieke cocktailarrangementen en cocktailworkshops op een locatie naar keuze.

Wat doe ik voor De Cocktailfiets?
Binnen De Cocktailfiets ben ik zelf verantwoordelijk voor alles van A tot Z. Naast dat ik op locatie de cocktails shake, zorg ik voor de perfecte voorbereiding en nazorg. Ik haal voldoening uit het eerste moment van contact, het uitserveren van de cocktails tot aan de afsluiting van een mooie avond.

Waarom ben ik dit initiatief gestart?

Nadat ik mijn opleiding hotel-en-evenementenmanagement heb afgerond, heb ik een wereldreis gemaakt door onder andere Azië, Nieuw-Zeeland en Australië. In Australië heb ik 6 maanden in een resort achter de bar gewerkt, waar ik het cocktail shaken heb geleerd. Bij terugkomst in Nederland wilde ik graag iets met cocktails blijven doen. Ik wilde iets unieks neerzetten in de vorm van een mobiele cocktailbar, hierdoor is het idee van De Cocktailfiets ontstaan, een bakfiets als mobiele cocktailbar. Om mobiele en praktische redenen heb ik naast de bakfiets een eigen mobiele cocktailbar gebouwd.

Waarom verzorg ik jou graag een unieke ervaring?

Ik krijg energie van service verlenen en mensen ontzorgen. Ik ben erg flexibel en ik denk graag met je mee. Bij De Cocktailfiets wordt alles van A tot Z geregeld, zodat jij je op jouw gasten kunt focussen. Ik sta voor kwaliteit en biedt mensen graag een unieke ervaring. Tijdens het uitserveren van de cocktails vertel ik graag de verschillende ins and outs van de cocktails, want elke cocktail heeft zijn eigen verhaal.

Omschrijving

De Cocktailfiets is een mobiele cocktailbar die al jouw zintuigen laat prikkelen. We verzorgen unieke cocktailarrangementen en cocktailworkshops op een locatie naar keuze. We kenmerken ons door unieke cocktails, noviteiten en de gast volledig ontzorgen.  

Mobiele Cocktailbar 
We bieden twee verschillende cocktail catering opties aan, je kunt kiezen uit onze Cocktailfiets of onze kleinere mobiele bar. De kleinere bar is ideaal voor kleine evenementen en plekken zoals een dakterras of woonkamer, De Cocktailfiets zelf wordt vaak ingezet voor grotere evenementen die buiten plaatsvinden of bijvoorbeeld in een evenementenhal. 

De Cocktailworkshop
Naast dat De Cocktailfiets te boeken is als mobiele cocktailbar, is het ook mogelijk om De Cocktailfiets in te huren voor een cocktailworkshop op locatie! Onze cocktailworkshop is ideaal voor een vrijgezellenfeest en elk ander uniek feest of evenement.

Hoe werkt het?
De Cocktailfiets verzorgt een cocktailworkshop vanaf 5 personen op locatie. Het is een interactieve sessie waar we direct lekker aan de slag gaan. Tijdens de workshop kom je meer te weten over de geschiedenis van cocktails, soorten cocktails, cocktailbenodigdheden, de huidige cocktailtrends en natuurlijk wordt het vooral shaken, stirren, ruiken en proeven! Van een klassieke Mojito tot de Flamingo. 

Fotos

Terug