Terug

Pampus Events

Stand 3V04
Location
Forteiland Pampus
Contact person
Diederik Bots
Contact details
Forteiland Pampus Herengracht 67 1398 AD Muiden 0294700236
Website
www.pampus.nl

Omschrijving

Actief

Pampus is dé locatie voor een ontspannen of actief evenement! Voor grote en kleinere groepen. Out-of-office aan, stropdas af, uitwaaien, actie en competitie: het historische fort met zijn labyrint van gangen en kamers, de groene velden en het omringende water bieden een grandioos speelveld voor teambuilding programma's. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om, ook voor grote groepen, inspirerende, culinaire en (inter)actieve events op maat te organiseren.  Ons eigen productieteam heeft een aantal activiteitenprogramma’s bedacht die aansluiten op de geschiedenis van Pampus en jouw wensen.

 

Out-of-office

Maak van Pampus voor één dag jouw bedrijfseiland! Van product lancering, relatie dag of presentatie tot eiland-sessie, training of vergadering. Pampus is niet het standaard hightech conferentiecentrum. Wel een eiland - met alle faciliteiten - vol robuuste kamers die wij omtoveren tot inspirerende ruimtes voor jouw bijeenkomst.

 

Culinair

Knapperende kampvuren, smeulende oliedrumbarbecues, heerlijke zomerse klanken en een adembenemend uitzicht op de zon die langzaam verdwijnt achter de skyline van Amsterdam. Geniet met een Pampusbiertje of een goed glas wijn van een intiem diner, een stoere barbecue of een culinaire ontdekkingstocht door het fort.

 

Aantal personen:

Van 10 tot 1500 personen

 

Ligging:

Midden in het IJmeer. Zeer centraal gelegen, 20-30 minuten varen vanaf Muiden of Amsterdam IJburg.

Social media

Video

Fotos

Terug