Terug

Hotel Flora Batava

Stand 3J04
Location
Rijksstraatweg 6, Nieuwersluis
Contact person
Meeting & Events
Contact details
0294-224040
Website
www.florabatava.com

Omschrijving

Hotel Flora Batava is een idyllisch gelegen boutique hotel aan de rivier de Vecht. De traditie van gastvrijheid komt hier opnieuw tot leven in de 45 kamers en suites, restaurant Bloei, een theehuis en twee vergaderzalen. Het hotel bevindt zich op een rijks monumentale buitenplaats in Nieuwersluis, tussen Amsterdam en Utrecht. In de tuin vind u rust en ruimte. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen voor uw zakelijke of particuliere events!

 

PARTICULIERE EVENEMENTEN

Wilt u uw babyshower, verjaardag, familiefeest of huwelijk op een unieke wijze vieren, dan staan wij graag voor u klaar. Hotel Flora Batava maakt uw bijeenkomst uniek en bijzonder door deze samen met u te organiseren.

BEDRIJFS EVENT

De mooie en rustige ligging biedt de juiste omgeving voor vergaderingen, brainstorm sessies, trainingen, brandevents of productpresentaties.

RUIMTES 

Er zijn twee vergaderzalen en een theehuis aan het water. De vergaderzalen zijn zeer rustig gelegen en hebben daglicht. De ruimtes zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Benieuwd naar de specifieke kenmerken per ruimte?

RESTAURANT

In de keuken van Bloei werken we graag met zorgvuldig geselecteerde regionale en seizoensgebonden ingrediënten. Ons menu is samengesteld met passie voor de smaken en veelzijdigheid van Nederlandse producten. Het team streeft er naar u te verrassen met gerechten die gekenmerkt worden door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. De hoge plafonds, de intieme kamer-en-suite en de grote glazen serre creëren een gezellige, informele en eigentijdse sfeer.

EXCLUSIEF

Hotel Flora Batava is ook exclusief te boeken. Alle zalen, hotelkamers en het restaurant worden dan voor uw gezelschap gereserveerd. Tijdens een locatiebezoek aan het hotel bespreken wij graag uw wensen en de mogelijkheden.

Neem contact met ons op en laten we beginnen met uw verhaal want wij zijn benieuwd naar uw specifieke wensen en willen graag van uw meeting of event een groot succes maken.

Social media

Video

Fotos

Terug