Terug

Oud London Groep

Stand 3K10
Location
Woudenbergseweg 52, 3707HX Zeist
Contact person
Dorine Verwoerd
Website
www.slotzeist.nl

Omschrijving

Hotel Restaurant Oud London
Hotel Restaurant Oud London is een mooi familiebedrijf gelegen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het 4 sterren hotel beschikt over 91 kamers, een brasserie restaurant, private dining ruimtes, een terras, 22 zalen en een zwembad. Met onze ca. 85 medewerkers staan wij ca. 365 dagen per jaar klaar voor onze gasten. 

Ongekende mogelijkheden
Een stijlvol galadiner, een hippe lounge party met onze huis DJ of een spectaculair evenement? Een familieweekend of een speciale verjaardag? Voor elk denkbaar feest bent u bij ons aan het juiste adres! Onze professionele en ervaren medewerkers zorgen van het begin tot het einde voor de perfecte organisatie, begeleiding en uitvoering van uw feest of evenement. Zo kunt u als organisator zelf ook onbezorgd genieten van het feest.

Vergaderarrangementen
Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken, daarom hebben wij bij Oud London diverse vergaderarrangementen samengesteld vanaf 12 personen. Deze arrangementen zijn uit te breiden met diverse supplementen. Ook kunt u ze combineren met diverse activiteiten die eraan bijdragen het doel van uw zakelijke bijeenkomst of training te bereiken.

Teambuilding activiteiten
Activiteiten als onderdeel van een bijeenkomst versterken de teamspirit. Leer uw collega’s op een informele manier kennen en kijk eens met andere ogen naar elkaar. Teambuilding activiteiten zijn een uitstekend hulpmiddel bij de ontwikkeling van interne communicatie, teamdevelopment en persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Daarnaast is het een perfecte manier om even de gedachten te verzetten om daarna weer fris te beginnen. Naast het aanbod op onze website hebben wij nog volop andere mogelijkheden in portfolio. Wij kunnen dan ook altijd de activiteit bieden die past bij uw gelegenheid. Uiteraard kunt u na afloop heerlijk napraten op ons terras of in onze gezellige Brasserie, onder het genot van een drankje.

Uw evenement op maat!
Of u ons nu bezoekt met uw zakelijke partners, familieleden of vrienden, onze vakkundige medewerkers creëren samen met u een event op maat en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Het is onze passie om u een aangenaam verblijf te bezorgen. Voor het bespreken van uw wensen, nodigen wij u uit contact op te nemen met onze afdeling sales.

Slot Zeist
In het centrum van Zeist vindt u ons zusterbedrijf, het prachtige Slot Zeist; ooit het lustoord van Willem Adriaan, graaf van Nassau-Odijk en kleinzoon van prins Maurits, nu het ideale decor voor bijzondere evenementen, vergaderingen en bruiloften. Het Slot ademt historie, is omringd door prachtige Engelse tuinen en is zeer centraal gelegen. 

Vergaderen, trouwen, dineren of cultuur opsnuiven
Slot Zeist is de meest markante vergader-, congres- en evenementenlocatie die u zich kunt wensen. Het zalenaanbod is zeer divers, als u de volledige locatie benut kunt u maar liefst 450 gasten ontvangen. Combineert u binnen en buiten, dan kunt u tot wel 1250 gasten verwelkomen.

Wilt u trouwen op een sprookjesachtige locatie? Dan heeft het 17e-eeuwse Slot alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke huwelijksdag. Ons team staat klaar om samen met jullie de mooiste dag van jullie leven te organiseren. Jullie hele dag op 1 locatie, van de ceremonie tot het aansnijden van de bruidstaart, van het diner tot een spetterend feest!

Voor elk diner of feest is er een passende zaal. Van sprookjesachtige stijlkamers voor stijlvolle feesten tot de unieke Slotgewelven voor intieme diners. De capaciteit van de diverse zalen is heel divers, vanaf 15 personen is er al een prachtige ruimte beschikbaar.

Ook staat het Slot bol van kunst en cultuur. Laat u in het Slot rondleiden door deskundige gidsen of breng een bezoek aan een van de wisselende exposities. Het gehele jaar door kunt u in de Karperzaal de geschiedenis van het Slot Zeist opsnuiven.

 

 

Social media

Fotos

Terug