Terug

Beachclub Sunsea & Wijkiki Kitesurfschool & events

Stand 4D19
Location
Wijk aan Zee
Contact person
Robert en Lotte
Website
www.beachclubsunsea.nl

Omschrijving

Beachclub Sunsea - Wijkiki (Sports)

Het strand in Wijk aan Zee, misschien wel het meest authentieke strand aan de Nederlandse kust. Goed bereikbaar vanuit de randstad en: gratis en voldoende parkeerplaatsen. 

Beachclub Sunsea in Wijk aan Zee is met zijn meerder zalen, misschien wel dé locatie voor een Teambuilding, Bedrijfsuitje, Bedrijfspresentatie of Directievergadering. Door de verschillende zalen is er veel mogelijk voor kleine en grote groepen. Tijdens zo'n inspirerende dag heerlijk lunchen bij de openhaard, om vervolgens samen een strandwandeling te maken. Aansluitend genieten van een BBQ buffet of juist een informele Walking Diner met muziek; alles is mogelijk. 

Wijkiki verzorgt de activiteiten op het strand. Denk hierbij aan Blo-Karten (voor echte dare-devils), Bubble Soccer, Boogschieten, Beachgolf of een Volleybaltoernooi. Of wat dacht u van Expeditie Robinson. Voor het teamgevoel is zo belangrijk dat ze af en toe uit hun comfort-zone worden gehaald! Ga met z'n alle op een XXL Sup de Noordzee op en bedwing samen de krachtige golven. 

 

Groepen vanaf 10 personen tot 1500 personen

Er is heel veel mogelijk op het activiteiten strand in Wijk aan Zee. Komt u gerust eens bij ons langs en we laten graag alle mogelijkheden zien!

Social media

Video

Fotos

Terug