Terug

Arminius

Stand 3S07

Omschrijving

Evenementenlocatie

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een bijvoorbeeld een debat, congres, bruiloft, diner of feest? Het schitterende Rijksmonument Arminius is een unieke locatie. Bekijk onze mogelijkheden en vertel ons over jouw komende evenement of bijeenkomst. Wij helpen je graag verder!

Wij hebben ervaring bij de vormgeving van alle soorten evenementen, van een intieme verjaardagsborrel tot ​een groot congres.

​Wil je iets organiseren, maar weet je niet hoe je het aan ​moet pakken.​ Of ben je gewoon op zoek naar een fijne locatie?​ We kijkengraag gezamenlijk hoe we jou​w​ idee werkelijkheid kunnen laten worden.

 

Debatpodium

Rotterdam is een dynamische stad waarin 176 culturen hun thuis vinden en een veelvoud hiervan aan ideeën en meningen. Altijd in beweging en vaak voorloper op de landelijke tendens, zowel op het gebied van politiek als op het gebied van architectuur, kunst en cultuur. Debatpodium Arminius staat midden in deze diverse stad, zowel letterlijk als figuurlijk. Onze missie is de hartslag van de stad en haar bevolking aan te voelen en te vertalen naar een publiek gesprek.

Debatpodium Arminius signaleert maatschappelijke ontwikkelingen op lokaal, nationaal en internationaal niveau en initieert en faciliteert het debat hierover in Rotterdam. Hierbij werken wij zoveel mogelijk samen met verschillende partners in de stad. Om het historische en beeldbepalende pand in de binnenstad te behouden voor Rotterdam verhuren wij daarnaast onze zalen voor verschillende evenementen zoals culturele activiteiten, congressen, lezingen en trouwerijen.

Fotos

Terug