Terug

Smart Event Manager

Stand 3P02
Location
Reaalhof 138, 8232 VS, Lelystad
Contact person
Maarten Moors
Contact details
0320-244126
Website
www.smarteventmanager.nl

Omschrijving

SMART EVENT MANAGER

Met onze software beheer je het volledige reserveringsproces. Van het maken van offertes en de voorbereiding van het evenement, tot de personeelsplanning en facturatie. Gebruiksvriendelijk en professioneel.

Reserveringen
Plan evenementen en maak direct een volledige offerte. Uitgebreide controles worden uitgevoerd, draaiboeken en begrotingen automatisch opgesteld.

Relaties
Beheer de contactgegevens van je opdrachtgevers, klanten, leveranciers en medewerkers. Maak selecties voor marketingacties en verstuur mailings.

Facturen
Maak eenvoudig facturen van alle evenementen en registreer nacalculaties via de digitale turflijst. Direct gekoppeld aan je financiële administratie.

Personeelsplanning
Plan medewerkers in op taken, gebaseerd op de aanwezige reserveringen. Medewerkers zien online hun rooster en kunnen de beschikbaarheid opgeven.

Mobiel
Bekijk de beschikbaarheid van voorzieningen, de gemaakte afspraken van reserveringen en zoek direct contactgegevens op van al je relaties.

Online Reserveren
Bied je opdrachtgevers de mogelijkheid om online te reserveren. Je stelt zelf alle mogelijkheden in en de reservering is direct beschikbaar in Smart Event Manager.

Dashboard
Maak begrotingen en zie in één oogopslag in hoeverre jouw organisatie de gestelde doelen haalt.

Standaard rapporten of op maat, precies zoals jij dat wilt.
Uitvoering Productielijsten, draaiboeken, werkbrieven en meer voor de operationele afdelingen zijn direct opvraagbaar. Evenals inkooplijsten voor je leveranciers.

Categorieën

Social media

Terug