Terug

NBC Congrescentrum

Stand 3J07

Omschrijving

In ons familiebedrijf creëren we met ons gedreven en betrokken team en ons full-service concept, unieke eventbelevingen. We willen altijd verwachtingen overtreffen en samen een succesvol evenement neerzetten. Waar we dat doen? In onze compleet vernieuwde evenementenlocatie! Met nieuwe ruimtes, een compleet andere inrichting, state-of-the-art techniek en het grootste projectiedecor van Nederland willen wij iedere bijeenkomst bijzonder maken.

Onze locatie beschikt over 3 event area’s, 22 subzalen en nog 2 extra workshopruimtes. We hebben in onze plenaire ruimtes spectaculaire podia met projectiedecors van 25 en 45 meter breed. Daarnaast beschikken we over een hospitality area van 3.000 m2, een groot Lounge & Work area en een sfeervolle, groene tuin van maar liefst 2.150 m2. Zo is er altijd genoeg ruimte voor jouw gasten om elkaar te ontmoeten, te netwerken en te ontspannen. Op onze locatie faciliteren wij zakelijke bijeenkomsten van 40 tot 3.000 gasten.

Het NBC is trouwens supergoed te bereiken. Zowel met het OV, de tram vanaf Utrecht Centraal stopt voor de deur, als met de auto vanaf de A2, A12 en A27. Parkeren doe je bij ons gratis op de 1.300 plekken rondom onze locatie.

Categorieën

Social media

Fotos

Terug