Terug

Green Village

Stand 3J08
Location
Green Village, Nieuwegein
Contact person
Dominique de Wildt
Contact details
Blokhoeve 7 3438 LC Nieuwegein +31 (0)30 60 39 114 info@green-village.nl

Omschrijving

Je organiseert een zakelijke bijeenkomst en zoekt een bijzondere locatie. Het liefst een plek waar iedereen zich goed kan concentreren. Een omgeving waarin iedereen zich goed voelt, maar waar iedereen wel gemakkelijk naar toe kan komen. Green Village is die plek. Centraal gelegen in de Randstad, maar toch midden in het groen. Gasten komen bij ons in een oase van rust en kunnen het hele jaar door het buitengevoel ervaren. Zelfs in de winter.

Alle ruimte voor jouw zakelijke bijeenkomst

Green Village beschikt over elf verschillende ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten. Elk in een andere stijl en sfeer. Zo is er altijd een ruimte die past bij de bijeenkomst, doelgroep en groepsgrootte. Van glazen orangerie voor een plenaire sessie tot aan een grote zaal voor een personeelsfeest.

Centraal gelegen, middenin het groen

Ontsnappen aan de drukte van de Randstad, maar wel profiteren van de centrale ligging en goede bereikbaarheid? Dan ben je bij Green Village aan het juiste adres. Green Village ligt midden in het groen, maar toch dichtbij de diverse snelwegen en het OV. 

Volledig verzorgd

We willen ervoor zorgen dat jij de beste resultaten neer kunt zetten. Daarom nemen wij zoveel mogelijk uit handen. Van opstelling tot geluid en van ontvangst tot de branding van de ruimtes. Wij hebben alle nodige audiovisuele middelen in huis en denken graag met je mee over de verdere invulling van jouw bijeenkomst.

Ook zorgen wij er met plezier voor dat jij en je gasten op culinair gebied niets tekort komen. Ons eigen keukenteam, onder leiding van chef-kok Robbert van Dijk, heeft verschillende all-in hospitalitypakketten samengesteld en stemt deze natuurlijk af op de doelgroep van jouw bijeenkomst. Van Nespresso koffie tot aan een driegangendiner. Of sluit je de bijeenkomst liever af met een informele borrel in onze authentieke Kroeg? Alles is mogelijk.

 

Fotos

Terug