Terug

De Guldenberg

Stand 3V03
Location
Guldenberg Leisure + Business
Contact person
Barbara Tünde Nagy
Website
www.guldenberg.nl

Omschrijving

Verblijf, geniet en beleef!

Op een unieke locatie in Helvoirt aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen ligt De Guldenberg. Dé plek om zowel zakelijk, als privé te verblijven, genieten, verbinden en beleven.

De Guldenberg is bekend om haar inspirerende, bosrijke omgeving en geliefd vanwege haar hoogwaardige, gastvrije service en fantastische keuken vol culinaire variaties. Daarmee is het een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten of een heerlijk weekeinde ontspannen in een rustgevend en tegelijkertijd uitdagend natuurgebied.

 

Vergaderen in de natuur

Dit inspirerende hotel heeft een centrale ligging in het zuiden van het land, nabij steden als ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. De Guldenberg  is een uitstekende locatie voor alle soorten bijeenkomsten, van klein tot groot. Er zijn 7, recent gerenoveerde, conferentiezalen, geschikt voor 2 tot 200 personen. De ideale locatie voor seminars, conferenties, zakelijke besprekingen, trainingen of teambuildingsdagen. De conferentiezalen zijn meer dan volledig uitgerust en hebben alle onder andere direct daglicht, Wi-Fi, ijswater en een projectieschermen. Daarnaast parkeer je gratis en direct naast dit Gold Green Key-gecertificeerde hotel.

Dé verborgen parel in het hotel is Club Acapella. De voormalige kapel beschikt over een unieke steam punk ambiance, 30 tot 100 zitplaatsen, een ruim podium en een scala aan moderne, technische faciliteiten voor een muziekvoorstelling, feest, bijeenkomst of productpresentatie. Zelfs de allernieuwste bioscoop films zie je in Club Acapella. Hier draait alles om beleving.

Culinair genieten

Tijdens je bijeenkomst word je culinair in de watten gelegd door chef-kok Danny Luurssen. Naast de standaard vergaderarrangementen met een lunch en/of diner bieden we diverse aanvullende mogelijkheden op het gebied van eten en drinken. Een buffet, ontvangst met champagne of een barbecue? Een buffet, verschillende hapjes of een vergaderkeuzemenu? De afdeling reserveringen gaat graag met jullie in gesprek om de wensen te bespreken. In samenwerking met Danny stellen we daarna een offerte en menu op maat voor jullie samen. Wat jullie wensen ook zijn, doelstelling van de medewerkers in om iedere vraag te beantwoorden met: "Natuurlijk, zorgen wij voor!".

 

Ontspannen na een lange vergaderdag

De Guldenberg beschikt over 89 hotelkamers, waarvan 41 tweepersoonskamers en 48 kleinere eenpersoonskamers. Alle kamers hebben uitzicht op de natuur en zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, televisie, telefoon en gratis wifi. Na een lange vergaderdag is het heerlijk ontspannen met een drankje bij de openhaard of door een bezoek aan de sauna of fitnessruimte. Liever de natuur in? Zodra je het hotel uitkomt sta je letterlijk midden in het bos en kun je een prachtige wandeling of fijne fietstocht maken.

 

Teambuildingsactiviteiten op 21 hectare buitenterrein

Met 21 hectare eigen terrein beschikt deze vergaderlocatie over een zee aan buitenruimte voor het organiseren van vergaderbreaks en teambuildingsactiviteiten. De Guldenberg biedt een aantal standaard activiteiten aan, maar natuurlijk kijken we graag mee met wat jouw wens is zodat we hierin kunnen voorzien.

Is het buiten koud of regent het? Dan biedt een van de conferentiezalen een goed alternatief voor diverse activiteiten. Ook leuk: met het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen als achtertuin start je vanaf het hotel direct een uitdagende mountainbiketocht of GPS-tocht met spelelementen.

 

Wees van harte welkom en verblijf, geniet, verbind en beleef!

Social media

Fotos

Terug