Terug

Koninklijke Jaarbeurs

Stand 3L08

Omschrijving

Welkom bij Koninklijke Jaarbeurs

Wij geloven dat er een plek moet zijn waar je elkaar écht kunt ontmoeten. Ontmoeten om te groeien. Als Jaarbeurs bieden én creëren we de ruimte om groei te versnellen: als mens, als organisatie, als markt. Op een vriendelijke, duurzame en vernieuwende manier. Live en online. In het centrum van het land, in het hart van de stad, met oog voor jou.

Koninklijke Jaarbeurs organiseert en faciliteert beurzen, congressen, evenementen en andere meetings. Live en online. Ruim 100 jaar geleden is Jaarbeurs opgericht om handel en nijverheid te bevorderen en daarmee voorspoed te stimuleren. Dit ideaal vormt nog steeds ons fundament. 

Onze visie

Wij zijn de meest duurzame en smart venue en organiser van Europa, een onmisbare schakel in de Nederlandse economie. We organiseren en faciliteren kennisontwikkeling en ontmoeting op een innovatieve manier, met als doel duurzame groei. 

We willen een maximale klantbeleving leveren aan onze zakelijke relaties en bezoekers. Om op een duurzame, slimme en veilige manier te groeien. Dat is waar we iedere dag naar streven.

  • We zijn vriendelijk. Wij creëren waardevolle ontmoetingen en persoonlijke ervaringen voor onze bezoekers en klanten. Live en online.
  • We zijn duurzaam. Wij geloven in een wereld waarin we zorgvuldig met elkaar en onze omgeving omgaan. We gaan voor duurzame relaties met onze klanten, leveranciers en voor de wereld om ons heen.
  • We zijn vernieuwend. Door onze ervaring en kennis te combineren met de nieuwste digitale technologieën maken wij onze evenementen en die van onze klanten steeds waardevoller.

Waarom jouw evenement organiseren bij Jaarbeurs?

Jaarbeurs is veel meer dan alleen vierkante meters. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij goed inspelen op jouw wensen en behoeften voor zakelijke evenementen. We denken met je mee over de inrichting en uitvoering en bieden alles wat je daarvoor nodig hebt: heerlijke catering en restaurants, goede techniek en een persoonlijke accountmanager. Evenementen organiseren zit in ons DNA!

Bij de MEETINGS Congreslocatie van het Jaar verkiezing van 2022 wonnen we de Gouden prijs op nationaal niveau, prachtige erkenningen van onze klanten. Daarnaast wonnen we de UFI Sustainability Award 2022 en de UFI Digital Innovation Award 2022. 

Een zakelijk evenement is bij ons pas succesvol als de organisator en alle bezoekers tevreden zijn. Hoe kunnen wij jou verder helpen?

 

Video

Fotos

Terug