Terug

deSpreker.nl

Stand 3W09

Omschrijving

SPREKERS - DAGVOORZITTERS - WORKSHOPS - WEBINARS - ONLINE MASTERCLASSES
Ben je op zoek naar een professionele spreker of dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst, congres of training? Dan ben je bij deSpreker.nl aan het juiste adres. Wij werken met meer dan 600 gedreven sprekers die jouw publiek kunnen raken, inspireren én activeren. Samen komen we uit op de beste spreker en opzet voor jouw evenement.

We bemiddelen in zowel gevestigde, vooraanstaande sprekers als in jonge talenten. Ze hebben allemaal twee dingen gemeen: hun lezingen zijn van bewezen hoog niveau én ze hebben een persoonlijke missie om met hun bijdrage het beste uit de professional, organisatie of zelfs de maatschappij te halen. Enkele namen van onze meest geboekte sprekers: Erik Scherder, Katja Staartjes, Thijs Launspach, Danielle Braun, Rick van Asperen en Kim Jansen.

Kortom, kies je voor deSpreker.nl, dan kies je voor persoonlijk contact, advies geheel op maat, vele jaren ervaring, korte lijnen en kwalitatief hoogstaande sprekers. Onze sprekers ontdekken? Ga dan naar www.despreker.nl en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Online lezingen: de mogelijkheden
Van een professionele webinar of een interactieve online show, tot een indrukwekkende online studio in jouw huisstijl, het is allemaal mogelijk. Uiteraard kunnen we jou hierin ook verder in adviseren. Onze consultants staan voor je klaar om je snel verder te helpen.

online.deSpreker.nl
Op ons platform online.deSpreker.nl kan je terecht voor meer dan 20 inspirerende on demand masterclasses van onze sprekers. Ook ideaal voor blended learning of om in te zetten in jullie eigen academy.

Jouw garantie
Onze gemiddelde klantenbeoordeling over heel 2021: een 9! Bekijk hier klantbeoordelingen op de onafhankelijke reviewwebsite klantenvertellen.nl.

Categorieën

Social media

Video

Fotos

Terug