Terug

Lijn 99

Contact person
Frank van den Bogaert
Website
www.lijn99.nl

Omschrijving

Welkom in de Lijn 99; een lijnbus gevuld met podium, dansvloer, licht en geluid. Een unieke toevoeging voor elk bedrijfsfeest of evenement.

In de bus is ruimte voor zo’n 50 feestgangers en waant het publiek zich in een bruin café (minus de tap). Buiten de bus kan de area zo worden gemaakt dat deze past bij elk evenement. Doordat de luiken van de bus open kunnen verbinden we binnen en buiten met elkaar. Buiten wordt het geheel aangekleed met lampjes en door de geel met blauwe kleur is de bus mooie eye-catcher.

De bus is volledig autonoom; we hebben alleen een stroomaansluiting (liefst kracht maar 220 is ook mogelijk) nodig. Dan zijn alle lampen, speakers, mengpanelen, rookmachines, en instrumenten klaar om een onvergetelijke dag/avond neer te zetten. Plug-and-play!

In de bus werken we vaak samen met (vinyl)-dj’s en andere muzikale acts, waarbij in overleg veel mogelijk is. Er is een (short-throw)beamer met projectiescherm aanwezig wat de bus ook geschikt maakt voor overleggen en presentaties.

Fotos

Terug