Terug

Hiephoi Belevenissen

Stand 3Z08
Location
Schijndel, Noord-Brabant
Contact person
Kim van Zoghel
Website
www.hiephoibelevenissen.nl

Omschrijving

Toilet entertainment is een verrassende toevoeging voor zowel een groot event als een feestje met collega's, familie of vrienden. We gaan door met feesten tot en met het kleinste kamertje.

Toilet entertainment op maat

Wanneer je een feestje geeft of event organiseert dan zorg je natuurlijk dat alles goed geregeld is en jouw gasten of bezoekers het naar hun zin hebben. Dat zit wel goed! Maar heb je wel eens gedacht aan toilet entertainment? Hoe leuk is het als zelfs het kleinste kamertje erbij wordt betrokken? Dat je, zodra je de toiletdeur opendoet, op een minifeestje beland? Daarom kun je mij inhuren als toiletjuffrouw. Ik kruip dan in de huid van het typetje Rebecca, een vlotte Rotterdamse met haar hart op de tong ;)

Improviseren is één van mijn talenten en die benut ik dan ook optimaal bij het entertainment. Het is nooit mijn intentie de grappigste te zijn of iemand voor schut te zetten. Ik kies ervoor om in de spotlights te staan, de toiletbezoekers niet en dat moet aangevoeld worden en gewaardeerd worden.

Omdat ik het belangrijk vind dat mijn invulling aansluit of jouw feestje of event kijken we samen naar wat het beste past. Wellicht is er een bepaald thema of dresscode of moeten bepaalde onderwerpen bij het toilet bezoek gemeden worden.

Categorieën

Social media

Fotos

Terug