Terug

EventKit

Stand 4B17
Location
Utrecht
Contact person
Dennis de Kriek

Omschrijving

Alles in één productiepakket voor evenementen, markten en terugkerende activiteiten
EventKit geeft je inzicht en overzicht over je programma, productie, personeel en markt. We geven je tools om informatie op te vragen en te transformeren naar heldere overzichten en informatiesheets zoals productie- of locatieformulieren. Jouw werkproces is leidend, EventKit past zich aan. Professionaliseer je organisatie door slimmer en meer met elkaar te werken.

Een oplossing voor jouw evenement
De evenementensector is breed en daarom heeft EventKit meerdere oplossingen: festivals, herhalende activiteiten (zoals bij bibliotheken) en een marktkraamuitgifte systeem voor bijvoorbeeld kerstmarkten.

Aanpasbaar naar jouw werkwijze
Flexibiliteit hoort bij het vak en verwacht je ook van de systemen waarmee je werkt. Daarom richten we EventKit zo voor je in dat dit alleen de informatie bevat die jij nodig hebt, op de plaats zichtbaar wordt waar jij het wilt en zorgen wij voor alle technische snufjes op de achtergrond.

Niet mailen, maar delen
Vergeet dat je continue documenten opnieuw moet mailen nadat er een wijziging heeft plaatsgevonden. Alle documenten die wilt delen in EventKit hebben een uniek adres, die je kunt delen met de personen die de informatie mogen bekijken. De informatie wordt automatisch bijgewerkt naar de meest actuele versie zodra iemand op de link klikt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van EventKit? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 030-8080723

Terug