Terug

Crowne Plaza Utrecht

Stand 3K04
Location
Centrum
Contact person
Madeleine van der Pauw
Contact details
Director of Sales Crowne Plaza Utrecht - Central Station Catharijne Esplanade 13 3511 WK Utrecht

Omschrijving

Crowne Plaza Utrecht - Central Station is gelegen in het hart van Utrecht. Met parkeermogelijkheden onder het hotel (P5 - Daalsesingel) en Utrecht Centraal Station gelegen op enkel 2 minuten loopafstand, is het hotel zeer goed bereikbaar. Vele treinen brengen u in minder dan een half uur naar Amsterdam en luchthaven Schiphol.  Met acht moderne ruimtes (waarvan de grootste 400m2) geschikt voor 200 gasten, zal onze Crowne Plaza Meetings Director alles voor u verzorgen. Het hotel biedt diverse break out rooms, een inspirerende Studio en tevens een boardroom met een spiksplinternieuw ingebouwd Crestron systeem voor uw hybride meetings.  Tevens beschikt het hotel over 144 prachtige 'WorkLife' hotelkamers met uniek comfort en design waar de heerlijke producten van Rituals niet mogen ontbreken. Naast dat alle hotelkamers beschikken over een fijne werkplek, is de hotellobby getransformeerd tot 'Plaza Workspace' en is dit het middelpunt van productiviteit en interactie, gecentreerd rondom de 'signature' bar. Bij Crowne Plaza Utrecht - Central Station komen ontspannen en productief zijn samen. Na een geslaagd event met elkaar nagenieten tijdens een borrel of diner? U bent meer dan welkom in ons Restaurant & Bar, de perfecte plek om collega's te ontmoeten of een succesvolle vergadering te vieren.   Heeft u nog voldoende tijd om de stad te ontdekken? Het centrum van Utrecht, het kloppende hart van Nederland, ligt recht voor onze deur. De stad biedt prachtige grachten met buitengewone werfkelders met restaurants en terrassen aan het water.   

Categorieën

2X punten met IHG Business Rewards

Dubbele punten bij het boeken van groepen of evenementen.

Met IHG® Business Rewards kunt u dubbele punten verdienen met het boeken van groepsovernachtingen, vergaderingen en events.
De punten die u verdient, kunnen digitaal worden ingewisseld voor overnachtingen wereldwijd, toffe producten en vouchers voor goede doelen!

Hoe het werkt?

Wordt lid van IHG Business Rewards! Boek voor 30 juni 2023 en vergader of verblijf voor 31 augustus 2023 om dubbele punten te verdienen.
Bezoek de Crowne Plaza Utrecht stand tijdens EventSummit en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en deze toffe promotie!

 

 

 

Video

Fotos

Terug