Terug

Club OMEN Stadspaleis Den Haag

Stand 3D07
Location
rijswijkseplein 786, 2516 lx, Den Haag
Contact person
Dhr van den Heuvel
Website
www.clubomen.nl

Omschrijving

Club Omen en Stadspaleis Den Haag zijn duurzame bedrijven. Duurzaam ondernemen, betekend dat we een bijdrage leveren aan het verbeteren van de wereld. We doen dit onder andere door zo min mogelijk plastic te gebruiken en verbruiken. Daarnaast doen alles we we kunnen doen om de Co2 uitstoot te reduceren. Dit doen we door per proces stap in kaart te brengen wat de CO2 uitstoot is en wat of er mogelijkheden zijn om dit te reduceren. Het uiteindelijke doel is om Co2 neutraal te kunnen ondernemen. De CO2 neutrale footprint die we als bedrijven willen realiseren is één van onze belangrijkste doelstellingen.

Onze chefs werken eveneens met een foodprint. Dit betekend dat ze gebruik maken van de beste biologische producten die er zijn. Voedsel verspilling is een belangrijk onderwerp voor onze chefs. Ze proberen de voedsel verspilling zo minimaal mogelijk te houden. Onze leveranciers worden uitgedaagd om ook een belangrijke bijdrage te leveren voor het reduceren van de CO2 uitstoot. Levering van producten wordt gedaan zonder plastic, bij voorkeur via electrisch transport. Alles wat gemaakt wordt is vers en komt uit eigen keuken. De producten die we gebruiken worden veel al afgenomen bij locale bedrijven/leveranciers om ervoor te zorgen dat de lokale economie elkaar in stand kan blijven houden en uiteraard besparen we hiermee ook op reductie van de CO2 uitstoot, vanwege minder transport kilometers.

Bij CLub Omen worden onze gasten ontvangen op een locatie met een wauw factor. Op een hoogte van 135 meter, is het zicht over den haag en verder super. U gaat met de skylift (buitenom) naar de 42e etage. De 42e etage is van alle luxe voorzien. Hier kunt u een bedrijfsevenement organiseren. Er bestaat een mogelijkheid om in de avond videoprojecties te tonen op de ramen, hierdoor ontstaat een spectaculair effect. Op de 41e etage, heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze buitentuin. Dit is de hoogste buitentuin in Nederland. De tuin loopt om het pand heen. In de zomer kunt u hier genieten van het uitzicht met een drankje uit onze cocktail/mocktail bar (op de 40e etage). Op de 40e etage is de cocktail/mocktail bar gevestigd, onze Bartenders maken de lekkerste cocktails/mocktails voor u. Wilt u een hapje eten, dan kan dat in het restaurant op de 40e etage. Het restaurant heeft een capaciteit van 125 zitplaatsen. Onze chef kok werkt alleen met de beste kwaliteit producten. Onze sommelier kan u alles vertellen over de wijnen die hij speciaal geselecteerd heeft bij de gerechten van onze chef kok. 

 

Stadspaleis Den Haag (javastraat), ligt op een unieke locatie in Den Haag. Naast het Vredespaleis. Het Stadspaleis Den Haag is een historisch pand. Het pand is vroeger in gebruik geweest als Stadhuis van Den Haag. Veel gasten kennen het Stadspaleis Den Haag eveneens van de vele bruiloften die er plaats hebben gevonden. Een aantal leden van de koninklijke familie, waaronder onze koningin Juliana hebben hier hun bruiloft gevierd. De ball room is uitermate geschikt voor grote evenementen/walking dinners/borrels. De grote kroonluchters die er hangen beelden de sfeer uit van een sprookjesachtige omgeving. Op de 1e etage bevinden zich verschillende zalen die gebruikt worden voor vergaderingen en/of lunches/dinners en borrels. Bij de bar kunt u genieten van een lekkere koffie, thee of drankje. Daarnaast heet de locatie de beschikking over een grote buitentuin, waarin u lekker kan loungen en kan genieten met u gasten. 

Fotos

Terug