Terug

Beeple

Stand 4C08

Omschrijving

Ben je op zoek naar een personeelsplanning tool voor je event staff? Of misschien werk je momenteel met een combinatie van Excel, WhatsApp, Facebook en wil je meer structuur krijgen in je manier van plannen?

Centraliseer je volledige planning, communicatie over planning en staff database in één tool

Beeple biedt je een mogelijkheid om event personeel online te beheren in slechts enkele klikken. Denk maar aan studenten, vrijwilligers en werknemers met shiften die de handen uit de mouwen steken tijdens je event. Je beheert alle personeelsdata in één systeem waardoor je eenvoudig open shiften kan publiceren en werknemers kan toewijzen aan verschillende uurroosters, shiften en teams. Creëer en verstuur automatisch werkroosters, call sheets, geef briefings online en doe je uitbetalingen via Beeple.

 

Meer dan 500.000 gebruikers vertrouwen op Beeple

Meer dan een half miljoen mensen over de hele wereld werken met Beeple. Ook Tour de France gebruikt Beeple als planningspartner voor de wielerritten. “3000 vrijwilligers registreerden zich voor de Grand Départ in Düsseldorf. Op het online portaal konden ze hun eigen taak kiezen uit een uitgebreide lijst en zich vervolgens rechtstreeks inschrijven voor verschillende teams", aldus Nadine Schönwald (Project Manager Tour de France). 

Kom naar onze stand en ontdek het zelf!

 
 

Video

Fotos

Terug