Terug

Let's Get Digital

Stand 4C19

Omschrijving

Let’s Get Digital heeft een software systeem speciaal gericht op zakelijke events. Wij hebben al meer dan 2500 events uit 45 verschillende landen geholpen bij het overtreffen van de eventdoelstellingen met behulp van onze software, maar ook door middel van onze ervaring! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de event app en live badge printing tijdens de EventSummit!    Uiteindelijk is ieder event uniek, dus omvat ons ecosysteem vele features, die afhankelijk van de doelen en het format (Live, Hybride of Online) van het event ingezet kunnen worden. De links vertellen in het kort meer over onze software! Meer weten? Neem gerust contact met ons op via de volgende link.

Let's Get Digital

Let’s Get Digital heeft een software systeem speciaal gericht op zakelijke events. Wij hebben al meer dan 2500 events uit 45 verschillende landen geholpen bij het overtreffen van de eventdoelstellingen met behulp van onze software, maar ook door middel van onze ervaring! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de event app en live badge printing tijdens de EventSummit! 
 
Uiteindelijk is ieder event uniek, dus omvat ons ecosysteem vele features, die afhankelijk van de doelen en het format (Live, Hybride of Online) van het event ingezet kunnen worden. De links vertellen in het kort meer over onze software! Meer weten? Neem gerust contact met ons op via de volgende link.

Social media

Video

Fotos

Terug