Terug

Luxonos

Stand 4C10
Location
Almere
Contact person
Martijn Post
Contact details
Neonweg 145 1362 AG Almere
Website
www.luxonos.nl

Omschrijving

Luxonos is een samenvoeging van Lux en Sonos, wat in het Latijn licht en geluid betekent. Wij zijn een audiovisuele totaalleverancier met een missie ... het creëren van onvergetelijke ervaringen! 

Wij leveren techniek op zowel grote als kleine schaal. Denk aan licht, geluid, video, special effects, podia en ga zo nog maar even door. Via onze webshop lichtgeluidhuren.nl kun je een snel totaalbeeld krijgen van onze materialen. Wij gaan verder waar andere stopte en zeide dat iets niet mogelijk was. Het team van Luxonos speelt graag met ondenkbare vraagstukken om deze toch te realiseren. 

Toonaangevend zijn wij trots op de speerpunten die wij binnen ons bedrijf hooghouden:

• Meedenkendheid en flexibiliteit van ons complete team (onze Blauwe helden)
• Onze transparantheid en eerlijke mening (deze zul je altijd krijgen)
• Onze transportservice door heel Nederland (en buitenland)
• Groot assortiment waarbij onze klanten tevreden zijn met prijs-kwaliteit verhouding
• 24/7 bereikbaar in geval van spoed en eventuele storingen! 

Onze service verzorgen wij bij presentaties en congressen, bedrijfsfeesten, festivals, bruiloften, maar ook uitvaarten en publieksevenementen. Onze blauwe helden zoals wij ze noemen zorgen ervoor dat jouw evenement feilloos verloopt. De creativiteit van onze medewerkers zorgt voor de échte beleving bij de bezoekers en/of klanten van zowel grote als kleine opdrachten. De techniek maakt niet zelf het verschil, maar juist de technicus (Onze blauwe helden) maken het verschil. Natuurlijk werken we met de beste apparatuur, maar specifiek voor die échte meedenkende vakmensen die ook tot uiterste willen gaan voor jouw evenement ben je bij ons aan het juiste adres! 

Doormiddel van heldere communicatie, mails en offerte in simpele ‘Jip en Janneke’ taal nemen wij jou mee van idee tot realisatie. Niks is onmogelijk en onze blauwe helden zullen er alles aan doen om jouw evenement onvergetelijk te maken. Al onze blauwe helden gaan nog een stapje verder. We inspireren met verrassende ideeën, helpen met praktische oplossingen en adviseren over kansen en valkuilen. Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke klik te hebben met onze opdrachtgevers, waarbij we houden van een informeel karakter binnen de samenwerking en de communicatie.

Het doel van onze blauwe helden is om de verwachting elke keer weer te overtreffen, ga jij de uitdaging met ons aan!?  

Social media

Video

Fotos

Terug