Terug

Party Rent Group

Stand 3P10

Omschrijving

PARTY RENT GROUP
De Party Rent Group is een internationale event-supplier met 24 vestigingen en ruim 950 medewerkers in negen landen. Sinds 30 jaar verzorgen wij de inrichting en aankleding van events, congressen, beurzen en beursstands. Onze claim: de perfecte ambiance!

Uw partner in evenementen verhuur
Als event organisator heeft u het al druk genoeg en wilt u zich volledig concentreren op het aankomende event. Vertrouw daarom op de expertise van Party Rent op het gebied van event equipment; bij ons weet u dat de zaken geregeld zijn; altijd én overal. We zijn de partner voor het huren van tafels en stoelen en ander materiaal dat benodigd is voor een succesvol evenement. Betrouwbaar, creatief en innovatief! Party Rent is een internationaal opererende en gecertificeerde event-supplier en komt samen met u graag tot de beste oplossing voor ieder event, van compleet event concept tot het huren van de inrichting en aankleding voor uw event.

Evenementbenodigdheden huren
Bij Party Rent bent u aan het juiste adres voor het huren van benodigdheden voor evenementen, beurzen, congressen en feesten. Ons assortiment bestaat o.a. uit de volgende productgroepen:

✓ porselein, serviesgoed, bestek en glaswerk
✓ meubels, zoals tafels, stoelen en loungemeubilair
✓ decoratie en verlichting
✓ ontvangstbalies en afscheidingen
✓ bar- en buffetsystemen
✓ keukenmateriaal, warmhoud- en koelsystemen
✓ tapijt en vloerbedekking
✓ verwarming en logistiek
✓ tenten en sanitair units

Dienstverlening en service
Naast het innovatieve productaanbod richten we ons op maximale dienstverlening en service; ontzorgen is wat wij doen. Het Key Account Management garandeert transparante communicatie en maakt heldere afspraken. Verder staan onze CAD-tekenaars, op- en afbouwservice en totale event-logistiek u terzijde om te zorgen voor een succesvolle samenwerking.

Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van onze recente events, beurzen, congressen en themafeesten of neem een kijkje op onze website www.partyrent.com voor het laatste nieuws en inspiratie.

Social media

Video

Fotos

Terug