Terug

Fort Altena

Stand 4D06
Location
Werkendam
Contact person
Geke Iding en Ellis Versteeg
Contact details
geke@fortaltena.nl ellis@fortaltena.nl
Website
www.fortaltena.nl

Omschrijving

Fort Altena: the place to meet

Fort Altena; de locatie bij uitstek om doelgroepen te informeren, om te verbinden, om contact te maken en te verstevigen en zeker ook om als vanouds elkaar te ontmoeten.

En dat allemaal in een inspirerende ambiance van een sfeervol Fort waar de tijd van toen hand in hand gaat met een vrolijke up-to-date sfeer. Daarbij maken we natuurlijk met plezier gebruik van alle mogelijk presentatietechnieken om de boodschap feilloos bij de doelgroep te laten landen.

Perfecte locatie

Om van jullie evenement een succes te maken heeft Fort Altena per saldo alle troeven in handen. Het Fort ligt pal aan de snelweg, er is goed nagedacht over parkeergelegenheid, de locatie an sich is al verrassend: eeuwenoude traditie verpakt in een hedendaags sfeervol jasje…. En dan hebben we het nog niet eens over de sfeervolle plenaire ruimte en de talloze subruimtes in de bijgebouwen.

Frisse neuzen en volop energie

Zeker niet onbelangrijk: we merken dat onze gasten het enorm waarderen dat we een groot én uniek buitenterrein hebben. Dat voorkomt bij congressen en vergaderingen de 11-uur en 16-uur dip. Onze zakelijke bijeenkomsten hebben daarom altijd een goed en productief energieniveau. Als de zon zich maar even laat zien, staat gelijk het terras vol. Onze gastvrije bediening zorgt daarbij voor de finishing touch.

Designed 4U!

De events op Fort Altena zijn zeker niet standaard. Samen met onze opdrachtgevers bepalen we de gewenste sfeer. Daarvoor hebben we de beschikking over bijvoorbeeld BBQ's en foodtrucks waar onze koks laten zien én proeven dat we jullie doelgroep uitstekend begrijpen. Perfect passend bij ieder moment van de dag serveren we goed en gezond eten. Liefst ook nog ’es lokaal ingekocht.

Geen prof te zien

Perfecte organisatie achter de schermen? Daar merk je eigenlijk niets van. Onze profs weten waar ze mee bezig zijn en denken altijd een stap vooruit. Voor jullie als opdrachtgever betekent dat, dat je je voor 100% procent kunt concentreren op de content én op de gasten.

Welkom!

Kortom, we hopen je snel te mogen ontmoeten en te laten zien dat Fort Altena de perfecte match voor je event is.

Beursaanbieding

Heb je ons op de beurs gezien of gesproken (en je gegevens achtergelaten) en wil je onze locatie boeken? Dan profiteer je direct van 10% korting op de zaalhuur! Valt je reservering in de eerste 4 maanden van 2024, dan krijg je zelfs 30% korting op de zaalhuur! 

Social media

Video

Fotos

Terug