Terug

Stream My Event

Stand 3W06

Omschrijving

Stream My Event is een full service technisch videoproductiebedrijf gericht  op alle vormen van online en hybride events. Denk aan webinars, talkshows, hybride en virtuele events tot en met promotionele live streams op social media. We blinken uit in technisch complexe situaties.

Daarbinnen leveren we een breed scala aan diensten. Enerzijds helpen we bedrijven door middel van kleinschalige tech support bij het ordentelijk laten verlopen van management meetings, pers-evenementen en andere kleinschalige maar belangrijke events. Anderzijds produceren we in opdracht van events en bedrijven grote en/of technisch complexe online, hybride en virtuele events. Naast de livestreaming diensten reikt dit van locatie-scouting, decor, registratie, platform tot en met de oplevering van de beelden inclusief montages voor social media. Ook hebben we een eigen studio in Amsterdam.

Stream My Event Studio bevindt zich in Amsterdam Zuid Oost en is zodoende ook erg gunstig gelegen voor mensen die met de auto komen. Bonus: parkeren is er gratis. De studio is 300m2, acht meter hoog en voorzien van alle techniek. De ruimte is geschikt voor een grote diversiteit aan evenementen Van een grote 'Late Night Show' met een band en confetti tot en met een intieme Live Q&A. Het kan er allemaal. Doordat we een decorontwerp en decorbouw in house hebben kunnen we jouw uitzending eruit laten zien zoals jij dat wilt.

Video

Fotos

Terug